65. Hükümetin Kurulması - Son Dakika
Güncel

65. Hükümetin Kurulması

AK Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un yeni kabinede olmasının, güçlerine güç kattığını bildirdi.

25.05.2016 15:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un yeni kabinede olmasının, güçlerine güç kattığını bildirdi.

Ergün, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti'nin, 2002 yılından bu yana milletin gönlünde taht kurarak 2. Olağanüstü Kongresini de yapıp yoluna devam ettiğini belirtti.

Türk siyasi tarihinde hiç karşılaşılmayan durumlara AK Parti'nin, kendilerine ve bu millete alıştırdığını vurgulayan Ergün, "Kırmadan, dökmeden bir bayrak yarışı sayın Ahmet Davutoğlu'ndan alınmış, sayın Binali Yıldırım'a tevdi edilmiş. O da derhal, hiç bekletmeden çalışmalarını yapıp 65. Hükümeti bu hareketin lideri, halkın seçtiği sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a sunmuştur." ifadelerini kullandı.

Hemşehrileri Kurtulmuş'un, yeniden kabinede görev almasından dolayı mutlu ve gururlu olduklarını belirteren Ergün, şunları kaydetti:

"Sayın Numan Kurtulmuş'un yeniden kabinede yer alması bizleri, Ordumuzu ve Ünyemizi sevindirmiştir. Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un yeni kabinede olması gücümüze güç katmıştır. Bizler de her zamanki gibi o gücü milletimizin menfaatleri doğrultusunda kullanmaya da devam edeceğiz. Ordu ilimiz her zamanki gibi partisine verdiği üst düzey destek sayesinde parlamentoda da üst düzey temsil edilmeye devam edilmektedir. Bizim yapacak çok işimiz var. Hizmetlerin standartları her gün değişiyor, insanlarımızın beklentileri her gün artıyor. Yapılan hizmetler birbirini tetikliyor, yeni ihtiyaçları ve hizmetleri zorunlu hale getiriyor. 65. Hükümetin ve Başbakan Yardımcımız Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'un vatana millete yapacağı hizmetler şimdiden hayırlı, uğurlu olsun."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 65. Hükümetin Kurulması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement