70 Gün Altgeçidinin Sel Sularıyla Dolması - Son Dakika
Güncel

70 Gün Altgeçidinin Sel Sularıyla Dolması

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 70 Gün Altgeçidinin yağış nedeniyle tıkanmasına, bölgenin üst kısımlarında çevreye dökülen hafriyat atıkları ve moloz yığınlarının neden olduğunu bildirdi.

07.07.2014 17:03

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 70 Gün Altgeçidinin çamur, moloz ve sel sularıyla dolmasına, bölgenin üst kısımlarında çevreye dökülen hafriyat atıkları ve moloz yığınlarının neden olduğunu bildirdi.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, geçtiğimiz cuma akşamı şiddetli dolu ve yağmur sonrası Çetin Emeç Bulvarındaki 70 Gün Altgeçidinin tıkandığı anımsatılarak, "70 Gün Altgeçidinin çamur, moloz ve sel sularıyla dolmasına bölgenin üst kısımlarında Akpınar ve Karapınar mahallelerinde yapılan binalardaki hafriyat atıkları ve moloz yığınlarının çevreye gelişigüzel dökülmesinin neden olduğu fotoğraflarla kanıtlandı" ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in Akpınar ve Karapınar mahallelerindeki hafriyat atıklarının ve moloz yığınlarının yağmur sonrası sokaklara aktığını gösteren fotoğrafları Twitter hesabı üzerinden paylaştığı da hatırlatıldı.

Hafriyat toprakları ve inşaatlardan çıkan moloz yığınlarının çevreye gelişigüzel dökülmesinin sorumlusunun Çankaya Belediyesi olduğunu ileri süren Gökçek, "Bazı cahiller altyapıdan bahsediyor. Altyapı buna ne yapsın. Apartman yapılmış, binanın moloz ve toprağı yana atılmış. ve Çankaya Belediyesi bu rezalete göz yumup ruhsat vermiş" sözleriyle tepki gösterdi.

Gökçek'in, ayrıca Twitter hesabından CHP'li milletvekillerin konuyla ilgili TBMM'de soru önergesi vermesini de eleştirdiği belirtilerek, "CHP milletvekilleri yüzleri kızarmadan Büyükşehir için TBMM'de soru önergesi verebiliyor... CHP'li vekiller Çankaya'ya da sorsanıza, 'Bu binalara nasıl ruhsat verdiniz' diye... Sormazsınız... Çünkü samimi değilsiniz" ifadelerinin yer aldığı twitini attığı da bildirildi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 70 Gün Altgeçidinin Sel Sularıyla Dolması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement