Aa'nın "Dakika Dakika Fetö'nün Darbe Girişimi" Kitabı Vatandaşlara Dağıtıldı - Çankırı - Son Dakika
Güncel

Aa'nın "Dakika Dakika Fetö'nün Darbe Girişimi" Kitabı Vatandaşlara Dağıtıldı - Çankırı

Anadolu Ajansı (AA) tarafından hazırlanan "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı, Çankırı'da "demokrasi nöbeti" tutan vatandaşlara dağıtıldı.

02.08.2016 07:15

Anadolu Ajansı (AA) tarafından hazırlanan "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı, Çankırı'da "demokrasi nöbeti" tutan vatandaşlara dağıtıldı.

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, vatandaşların belediye meydanındaki demokrasi nöbetine yoğun katılımının devam ettiğini söyledi.

Vatana ihanetin asla affedilemeyeceğini vurgulayan Dinç, "Ben bu girişime darbe demiyorum. Bu tamamen satılık uşakların vatana ihanet, vatan hainliği girişimi. Vatana ihanet affedilemez. Her şeyi affedersiniz, bir toleransınız olur ama bu milletin affedemeyeceği tek şey vatana ihanettir." dedi.

Şer güçlerin ülkeyi kan gölüne çevirmek istediğini kaydeden Dinç, şunları söyledi:

"Bunlar, bu vatanı kan gölüne çevirmeyi kafalarına koymuşlar. Pis suratlı, meymenetsiz, katil Feto ve onun satılık uşakları bu vatana ihanet girişimi ile vatanı kan gölüne çevirip, bu ülkeyi bölüp parçalamak ve bu ülkeyle ilgili hedefleri olanlara peşkeş çekmek istediler. Allah bunlara müsade etmedi. Şu ana kadar gelmiş liderler arasında belki eşi benzerine bir daha rastlayamayacağımız bir lideri Rabb'im bize bu zaman diliminde nasip etti. Recep Tayyip Erdoğan kendi çıktı meydanlara ve insanları çağırdı. Uçakların bombalarına aldırmadan cesur bir şekilde yola çıktı."

Vatana ihanetin gelecek nesillere anlatılmasının önemine değinen Dinç, "Bu vatana ihanet girişiminin gelecek nesillere doğru bir şekilde aktarılması çok önemli. Anadolu Ajansı vatana ihanet girişiminde hayatını kaybeden şehitlerimizin kanı kurumadan bununla alakalı çok nefis bir çalışma yapmış. Anadolu Ajansımızı tebrik ediyorum. Vatana ihanet edenlerin gelecek nesillere çok doğru bir şekilde anlatılması gerekiyor." diye konuştu.

Dinç, AA'nın tüm Türkiye'de olduğu gibi Çankırı'da da "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabını dağıtmasını çok anlamlı bulduğunu sözlerine ekledi.

Aa\'nın "Dakika Dakika Fetö\'nün Darbe Girişimi" Kitabı Vatandaşlara Dağıtıldı - Çankırı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aa'nın 'Dakika Dakika Fetö'nün Darbe Girişimi' Kitabı Vatandaşlara Dağıtıldı - Çankırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement