Aa'nın "Dakika Dakika Fetö'nün Darbe Girişimi" Kitabı - Son Dakika
Güncel

Aa'nın "Dakika Dakika Fetö'nün Darbe Girişimi" Kitabı

Kars'ın Sarıkamış ve Kağızman ilçelerinde, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişiminin kronolojisini ve darbe girişimi sonrası tepkileri içeren "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı dağıtıldı.

23.08.2016 15:49

Kars'ın Sarıkamış ve Kağızman ilçelerinde, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişiminin kronolojisini ve darbe girişimi sonrası tepkileri içeren "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı dağıtıldı.

Sarıkamış İlçe Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, kitabı inceledikten sonra AA muhabirine yaptığı açıklamada, Anadolu Ajansı'nın Cumhuriyetin kurulmasıyla birlikte çok önemli misyon üstlendiğini söyledi.

AA'nın kurulduğu günden bu yana tarafsız, gerçek ve hızlı habercilik anlayışı ile toplumu bilgilendirdiğini belirten Karaman, "Darbe girişimiyle ilgili o gece yaşananlar gerek görsel, gerekse yazılı olarak çok güzel bir kitap hazırlanmış. Başta Anadolu Ajansı Genel Müdürü Şenol Kazancı ve tüm çalışanlarını tebrik ediyorum. İnşallah ülkemiz bir daha bu tür olaylarla karşılaşmaz." diye konuştu.

Kağızman

Kağızman'da da Anadolu Ajansı (AA) tarafından hazırlanan "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı ilçe sakinlerine dağıtıldı.

Kağızman Kaymakamı Musa Üçgül, kitabın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, "Darbe girişimi sırasında gerekli duyarlılığı gösteren başta Anadolu Ajansı olmak üzere medyamıza teşekkür ediyoruz." dedi.

Üçgül, vatandaşların bilgilendirilmesi adına medyanın önemli bir rol üstlendiğini belirterek, "Bu girişimin TSK içinde bir azınlık, demokrasi düşmanı FETÖ'ye mensup bir grup tarafından yapıldığının kısa sürede anlaşılması, milletimizin bu hain, alçak girişime karşı demokratik tepkisini koyması, göğsünü bu terör örgütünün devletimizden çaldığı silahlara siper etmesi konusunda basınımızın, medyamızın, özellikle Anadolu Ajansı'mızın çok yararlı yayınları söz konusu olmuştur. Vatandaşlarımız kısa sürede gerçeği anlamış ve ülkemizin çeşitli yerlerindeki direniş haberleri, başka yerlerdeki direnişi de başlatmıştır. Güçlü bir şekilde yurt çapında, milletimizin sağduyusuyla birlik ve beraberlik içinde, her kesimden, her siyasi düşünceden, her etnik kökenden, her inanç gurubundan insanımız, demokrasi ve milli değerler ekseninde buluşarak, bu darbe girişimine tepkisini ortaya koymuştur." dedi.

AA'ya teşekkür eden Üçgül, şunları kaydetti:

"Anadolu Ajansı'nın bütün görevlilerine, yetkililerine teşekkür ediyoruz. Muhakkak ki Anadolu Ajansı'nın en önemli görevi, milli konularda, memleketimizle ilgili konulardaki haberleri yansız, doğru, dürüst, gerçeğe uygun şekilde Türkiye ve dünyaya aktarması. Bu anlamda teknolojinin imkanlarından da istifade ederek takdire şayan çalışmalar yaptığını biliyoruz. Bu çalışmaları milletimizin de fark ettiğini öğrenmek beni de memnun etti. Bu vesileyle Anadolu Ajansımızı bir kez daha tebrik ediyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aa'nın 'Dakika Dakika Fetö'nün Darbe Girişimi' Kitabı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement