ABD Dışişleri Bakanı Kerry Riyad'da - Son Dakika
Güncel

ABD Dışişleri Bakanı Kerry Riyad'da

Körfez İşbirliği Konseyi (KİK) üyesi ülkelerin dışişleri bakanlarının, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Dışişleri Bakanı John Kerry ile Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da biraraya geldiği bildirildi.

05.03.2015 13:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Körfez İşbirliği Konseyi (KİK) üyesi ülkelerin dışişleri bakanlarının, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Dışişleri Bakanı John Kerry ile Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da biraraya geldiği bildirildi.

Kuveyt Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Sabah Halid el-Hamad es-Sabah, Katar Dışişleri Bakanı Halid Bin Muhammed el-Atiyye ve Bahreyn Dışişleri Bakanı Halid bin Ahmed bin Muhammed Al Halife'nin de Kerry ile gerçekleştirilen ortak bakanlar toplantısına katıldığı belirtildi.

İran ile anlaşmak için yürütülen nükleer müzakelerin ayrıntılarının ele alındığı toplantıda Yemen, Suriye ve Libya'daki durumlar başta olmak üzere bölgedeki son gelişmelerin de görüşüldüğü kaydedildi.

Umman  Dışişleri Bakanı Yusuf Bin Alevi ve Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Dışişleri Bakanı Abdullah Bin Zayid Al Nahyan toplantıya katılmak üzere dün akşam Riyad'a gelmişti.

İran ile nükleer müzakereler, dün ABD Dışişleri Bakanı Kerry ve İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif arasında İsviçre'nin Montrö kentinde tamamlanmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel ABD Dışişleri Bakanı Kerry Riyad'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement