Adalet Bakanı Bozdağ Van'da Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Adalet Bakanı Bozdağ Van'da Açıklaması

"Van, hükümetlerimiz döneminde çok önemli yatırımlar aldı.

18.09.2014 15:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, " Van, hükümetlerimiz döneminde çok önemli yatırımlar aldı. Sadece Van'da değil her yerde hükümetlerimizin ortaya koyduğu performans örnekleriyle kendini göstermektedir" dedi.

Van'daki programlarının ardından Erciş'e giderek yapımı devam eden yeni adliye binasında incelemelerde bulunan Bozdağ, daha sonra ilçede görev yapan hakim ve savcılarla görüştü.

Daha sonra AK Parti ilçe başkanlığına giderek partililerle bir araya gelen Bozdağ, Erciş'in kendileri için her zaman bir kale olduğunu ve yerel seçimlerde ilçede bir yol kazasının yaşandığını belirtti.

Bundan sonraki seçimlerde Erciş'in AK Parti'yle yola devam kararını güçlü şekilde ortaya koyacağına inandığını vurgulayan Bozdağ, parti olarak elde ettikleri başarının her kademesinde teşkilatlarının çok önemli katkılarının olduğunu söyledi.

"Van, hükümetlerimiz döneminde çok önemli yatırımlar aldı. Sadece Van'da değil her yerde hükümetlerimizin ortaya koyduğu performans örnekleriyle kendini göstermektedir" diyen Bozdağ, şunları kaydetti:

"Van'ımız, Erciş'imiz büyük deprem yaşadı. Allah bir daha böyle acılar felaketler yaşatmasın. Hükümet olarak acılarınızı dindiremeyiz ama geride kalanların yaralarını sarma konusunda ciddi adımlar atıldı. Van'a 15 katrilyon liralık yatırım yapıldı. Sadece depremden sonraki iki yılda 6,5 katrilyon civarında yatırım yapıldı. Erciş, Van ve felakete maruz kalan yerler yeniden imar edildi. Bu hükümetimizin milletimiz için ortaya koyduğu çabaların bir sonucudur."

Bozdağ, Erciş'te yapımı devam eden yeni adliye binasının 2 Ekim'de tamamlanarak hizmete açılacağını, hakim ve savcıların ihtiyaçlarını karşılamak için yeni lojmanların da inşa edileceğini bildirerek, Türkiye'nin 12 yılda güçlü iktidarı sayesinde çok büyük başarılara imza attığını, istikrar ve huzur devam ettiği sürece daha büyük hizmetlerin hayata geçirileceğini sözlerine ekledi. - Van

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adalet Bakanı Bozdağ Van'da Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement