Adana AB Bakanı Bozkır: Sivil Toplum Demokrasi Demek - Son Dakika
Güncel

Adana AB Bakanı Bozkır: Sivil Toplum Demokrasi Demek

Adana AB Bakanı Bozkır: Sivil Toplum Demokrasi Demek

AB Bakanı Bozkır: Sivil toplum demokrasi demek (ek) "TEK BİR İSTİKAMETE HEP BİRLİKTE GİDECEĞİZ" AB Bakanı ve Baş Müzakereci Volkan Bozkır, Ak Parti Adana il merkezini ziyaret etti.

24.03.2015 19:10

AB Bakanı Bozkır: Sivil toplum demokrasi demek (ek)

"TEK BİR İSTİKAMETE HEP BİRLİKTE GİDECEĞİZ"

AB Bakanı ve Baş Müzakereci Volkan Bozkır, Ak Parti Adana il merkezini ziyaret etti. Ak Parti iktidarında Türkiye'nin çağ atladığını söyleyen Bozkır, "Bunları muhafaza etmemiz için yek vücut olacağız, birbirimize sarılacağız. Tek bir istikamete hep birlikte gideceğiz. Sadece Türkiye'yi düşüneceğiz. Bu seçimleri kazanacağız. Başka çaresi yok" dedi. Bakan Bozkır, şunları söyledi:

"Türkiye'de ekonomik ve siyasi istikrar yaşanırken, Yunanistan, Irak, Suriye gibi birçok ülkede ekonomik veya siyasi sıkıntı var. Kişi başı milli gelir 2 bin 500 dolardan bugün 11 bin 500 dolara çıktı. İhracatımız arttı. Her şeyi 3'e katladık. Yeni Türkiye'de bunları da 2'ye katlamamız lazım. Türkiye'de bir iktidar sorunu yok, muhalefet sorunu var. Her şeye hayır demek üzerine politika yapıyorlar. Köprülere, havaalanlarına karşı çıkıyorlar. Türkiye çağ atladı. Bunları muhafaza etmemiz için yek vücut olacağız, birbirimize sarılacağız. Tek bir istikamete hep birlikte gideceğiz. Birbirimizi kollayacağız. Sadece Türkiye'yi düşüneceğiz. Bu seçimleri kazanacağız. Başka çaresi yok. Bu seçimler, birçok başka seçimin toplamı kadar önemli. Bu seçimleri kazanamadığımız takdirde olabilecekleri düşünmek dahi hiç kimse istemez. Zaten aklımıza böyle bir şey hiç gelmiyor. İnşallah çok büyük bir çoğunlukla bunu kazanacağız. Bir anayasa kaldı, onu da değiştireceğiz. Bu anayasa askeri darbenin ürünü. Türkiye'ye yakışmıyor."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana AB Bakanı Bozkır: Sivil Toplum Demokrasi Demek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement