Adana Büyükşehir Belediyesinden Ücretsiz TEOG Deneme Sınavı - Son Dakika
Yerel

Adana Büyükşehir Belediyesinden Ücretsiz TEOG Deneme Sınavı

Adana Büyükşehir Belediyesinden Ücretsiz TEOG Deneme Sınavı

Adana Büyükşehir Belediyesi, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi Sınavı öncesi deneme sınavı yaptı.

07.03.2016 12:56  Güncelleme: 13:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Büyükşehir Belediyesi, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi (TEOG) Sınavı öncesi deneme sınavı açtı. 18 Mart Cuma günü 7 ayrı Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirilecek ücretsiz TEOG deneme sınavı için başvuruların 17 Mart'a kadar devam edeceği belirtildi.

Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanı Fahri Durukan, gelecek nesillerin iyi eğitim alıp, hayatta başarılı olması için tüm imkanları seferber eden Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün talimatlarıyla hizmetleri kesintisiz sürdürdüklerini söyledi.

Fahri Durukan, bu kapsamda tüm 8. sınıf öğrencilerine açık olacak şekilde ücretsiz TEOG sınavı açtıklarını duyurdu. Fahri Durukan, deneme sınavının 18 Mart Cuma günü Seyhan, Yüreğir, Sarıçam, Ceyhan, Yumurtalık, Feke ve Saimbeyli ilçelerindeki Gençlik Merkezleri'nde gerçekleştirileceğini bildirdi.

Fahri Durukan, deneme sınavı başvurularının 17 Mart mesai bitimine kadar Gençlik Merkezlerinde kabul edileceğini, isteyen öğrencilerin veya velilerin telefonla da kayıt yaptırabileceğini ifade etti.

Fahri Durukan, "Başkanımız Sayın Hüseyin Sözlü, Adanalı çocuklarımızın, gençlerimizin en büyük şansıdır. Çünkü, onların en iyi şekilde eğitim alması ve derslerinde başarılı olup, geleceğe daha güvenle bakması için çalışıyor. Biz de bu amaçla Gençlik Merkezlerimizde ücretsiz kurslara devam eden çocuklarımızı TEOG ve YGS sınavlarına en iyi şekilde hazırlıyoruz. Şimdi de TEOG sınavı öncesi seviyelerini ölçmek için tüm 8. sınıf öğrencilerine böyle bir destek sunuyoruz" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adana Büyükşehir Belediyesinden Ücretsiz TEOG Deneme Sınavı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement