Adana'da Esnaf ve Sanatkara Bilgilendirme Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Adana'da Esnaf ve Sanatkara Bilgilendirme Toplantısı

Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Esnaf ve Sanatkarlar Genel Müdürlüğü koordinasyonunda, "Esnaf ve Sanatkarları Bilgilendirme Toplantısı" yapılacağını bildirdi.

04.02.2016 16:12

Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Esnaf ve Sanatkarlar Genel Müdürlüğü koordinasyonunda, "Esnaf ve Sanatkarları Bilgilendirme Toplantısı" yapılacağını bildirdi.

Birlik Başkanı Nihat Sözütek, 9 Şubat 2016 Salı günü saat 13.30'da Seyhan Otel'de gerçekleştirilecek ve Bakanlık üst düzey yöneticilerinin katılacağı toplantıda, esnaf ve sanatkarlarımızın başlıca sorunlarına çözüm yolu aranacağını belirtti.

Toplantının ana gündeminin, esnaf ve sanatkarların en sık dile getirdikleri sorunlardan olan finansmana erişim hususunda alternatif ya da yeni finansal araçlar ve bu konudaki destekler ile sosyal güvenlik alanında bilgilendirmeler olacağını ifade eden Sözükek, ayrıca esnaf ve sanatkar işletmelerinde yenilikçilik ve rekabet konusunda pratik bilgiler verileceğini söyledi.

Toplantıda, Sosyal Güvenlik Kurumu'nun sunumunun ardından, Türkiye geneli ve Adana ili özelinde KOSGEB, Halkbank ve Kredi Garanti Fonu temsilcileri tarafından esnaf ve sanatkarlarımıza sunulan kredi, teşvik ve destekler hakkında bilgiler verileceğini belirten Sözütek, ayrıca katılımcılardan gelen soruların yanıtlanacağını kaydetti.

Sözütek, konusunda uzman kişiler tarafından yenilikçilik ve rekabet üzerine pratik bilgiler ve çeşitli yöntemler verilmek suretiyle esnaf ve sanatkarlarımıza ışık tutulacağı toplantıya, tüm esnaf odası başkanları, yönetim kurulu üyeleri, genel sekreterleri ve üyelerinin de davetli olduğunu belirtti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adana'da Esnaf ve Sanatkara Bilgilendirme Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement