Adana Müftülüğü'nden Çalıştay - Son Dakika
Yerel

Adana Müftülüğü'nden Çalıştay

Adana Müftülüğü, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yürüttüğü hizmet ve faaliyetlerin halka daha iyi ve sistemli şekilde sunulabilmesi, amacıyla çalıştay düzenledi.

24.09.2012 12:40  Güncelleme: 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Müftülüğü, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yürüttüğü hizmet ve faaliyetlerin halka daha iyi ve sistemli şekilde sunulabilmesi, hizmetlerde etkinlik ve verimliliğin arttırılması amacıyla çalıştay düzenledi.

Müftülükten yapılan açıklamaya göre, çalıştay yeni yöntem ve programların geliştirilmesine yönelik olarak Adana, Kahramanmaraş, Adıyaman, Hatay ve Osmaniye'den tefsir, hadis, kelam, İslam hukuku, tasavvuf, Arap dili ve belağatı ile Kur'an okuma ve kıraat ilmi, yüksek lisans yapmış veya yapmakta olan vaizler, Kur'an kursu Öğreticileri ve imam hatiplerin katılımıyla İl Müftülüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi.

İki oturumda gerçekleşen çalıştayda, başkanlığın çalışmaları hakkında ve lisansüstü eğitim yapan personelin çalışmalarına yönelik bilgi alış verişinde bulunuldu.

Toplantıya, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın Stratejik Planlama ve Yönetimi Geliştirme Daire Başkanı Dr. Gazi Erdem ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü Dinler ve Kültürler Arası İlişkiler Daire Başkan Doç. Dr. Hüseyin Yılmaz başkanlık etti.

Ayrıca, toplantıya İl Müftüsü Arif Gökce ve müftü yardımcıları da katıldı.

Muhabir: Zuhal Uzundere Kocalar

Yayıncı: Tevfik Işık - ADANA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adana Müftülüğü'nden Çalıştay - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement