Aday Öğretmenler İçin Değerlendirme Toplantısı - Son Dakika
Güncel

Aday Öğretmenler İçin Değerlendirme Toplantısı

Kırklareli'de, Milli Eğitim Bakanlığı'nca şubat ayında atanan aday öğretmenler için "Aday Öğretmen Yetiştirme Süreci 1. Değerlendirme Toplantısı" düzenlendi.

31.03.2016 13:24

Kırklareli'de, Milli Eğitim Bakanlığı'nca şubat ayında atanan aday öğretmenler için "Aday Öğretmen Yetiştirme Süreci 1. Değerlendirme Toplantısı" düzenlendi.

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü salonunda düzenlenen toplantıya Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım, Babaeski Kaymakamı Tarkan Keskin, şubat ayında merkez, ilçe ve beldelerindeki okullara ataması yapılan aday öğretmenler, i·l milli eğitim müdürlüğü yetkilileri katıldı.Aşım, burada yaptığı konuşmada, öğretmenlik mesleğinin kutsal olduğunu söyledi.

Öğretmenlerin çok önemli bir görevi yerine getirdiklerini belirten Aşım, öğrencilik hayatından sonra öğretmenlik hayatına atılan tüm meslektaşlarına görevlerinde başarılar temennisinde bulundu.

Aday öğretmenler adına konuşan Merve Yalçınkaya da, şubat ayında Milli Eğitim Bakanlığınca 30 bin aday öğretmenin atamasının yapıldığını hatırlattı.

Görevlerini en iyi şekilde yerine getirmek için özen göstereceklerini ifade eden Yalçınkaya, Türkiye'nin her yerinde görev yapmaya hazır olduklarını kaydetti.

Daha sonra kaymakam Keskin, aday öğretmenlere, bilgiler verdi.

Konuşmaların ardından aday öğretmenler Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın konuşmalarını sinevizyondan dinlendi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aday Öğretmenler İçin Değerlendirme Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement