Adıyamanlı Özel Sporcular Bocce Şampiyonasına Katılıyor - Son Dakika
Yerel

Adıyamanlı Özel Sporcular Bocce Şampiyonasına Katılıyor

Adıyamanlı Özel Sporcular Bocce Şampiyonasına Katılıyor

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanlığı tarafından 20-22 Kasım 2015 tarihleri arasında Antalya’nın Kemer içinde yapılacak olan Özel Sporcular arası Bay-Bayan Türkiye Bocce Şampiyonası’na Adıyamanlı sporcular katılıyor.

16.11.2015 15:46

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanlığı tarafından 20-22 Kasım 2015 tarihleri arasında Antalya'nın Kemer içinde yapılacak olan Özel Sporcular arası Bay-Bayan Türkiye Bocce Şampiyonası'na Adıyamanlı sporcular katılıyor.

Özel Sporcuların Bocce Şampiyonası'na katılacaklarını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı; "Adıyaman'da Özel Sporcular branşında çok başarılı sporcular yetiştirdik. Hepimiz potansiyel bir engelli adayıyız. Bu genç kardeşlerimizin sosyalleşmesi öz güvenlerinin artması önemlidir. Düne kadar toplumumuzda aileler engelli çocuğa sahip oldukları için biraz çekinerek yaşıyorlardı. Ancak son yıllarda ülkemizde bu konudaki farkındalık arttı. Artık ailelerde bunun bir utançlık olmadığını herkesin başına gelebileceğinin farkındalar. Bu çocuklarımızın da her alanda olmaları için kendi çocuklarını destekliyorlar. Ben özel sporcularımızın Antalya'dan başarı ile döneceklerine inanıyor, sporcularımıza başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adıyamanlı Özel Sporcular Bocce Şampiyonasına Katılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement