Adliyeden Film Gibi Kaçış - Son Dakika
Güncel

Adliyeden Film Gibi Kaçış

Adliyeden Film Gibi Kaçış

Yine Adana Adliyesi yine olay! Bıçakla polisi yaralayan adam, elleri kelepçeliyken kaçmayı başardı!

02.07.2012 21:48  Güncelleme: 10:04

Adana'da bir polisi bıçakla yaraladığı iddiasıyla yakalanıp gözaltına alınan şüpheli, adliyeye götürülürken elleri kelepçeli olduğu halde kaçtı.

Zanlı, polisleri peşinden koşturup 4 metre yükseklikten atladıktan sonra kendisini bekleyen motosikletli biriyle kayıplara karıştı. İşin ilginç yanıysa benzerine aksiyon filmlerinde rastlanabilecek bu kaçışı, civardaki bir kişi cep telefonuyla kaydetti.

Bir polisi bıçakla yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan zanlı, adliyeye götürüldü. Elleri kelepçeli olan zanlı, bina girişindeyken fırsatını bulup kaçmaya başladı. Yaklaşık 50 metre uzaklıktaki D-400 yolu üzerindeki açık tüp geçitten parmaklıkları aştı.

Peşinden koşan ve polis olduğu sanılan sivil kıyafetli bir kişi, zanlıyı yakalayıp yukarı çekmeye çalıştı fakat direnen zanlı, yaklaşık 4 metre yükseklikten kendisini boşluğa bıraktı. Bu sırada motosikletli bir kişiyse zanlının yanına geldi.

Güçlükle ayağa kalkan zanlı, birkaç adım atıp motosikletin arka koltuğuna oturdu. Motosiklet hızla uzaklaşıp kayıplara karıştı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adliyeden Film Gibi Kaçış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement