Adnan Yılmaz Projelerini Resimli Anlattı - Son Dakika
Güncel

Adnan Yılmaz Projelerini Resimli Anlattı

Adnan Yılmaz Projelerini Resimli Anlattı

Yerel seçimlere 1 aydan az bir süre kala AK Parti Çiğli Belediye Başkan adayı Adnan Yılmaz, sahaya inip Çiğli'nin çehresini değiştirecek projelerini sıralamaya başladı.

03.03.2014 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yerel seçimlere 1 aydan az bir süre kala AK Parti Çiğli Belediye Başkan adayı Adnan Yılmaz, sahaya inip Çiğli'nin çehresini değiştirecek projelerini sıralamaya başladı. Çiğli Güzeltepe Mahallesi'nde vatandaşlara projelerini detaylı olarak resimli anlatan Yılmaz, "Çiğlililer bize inansın. Tüm bu projeler AK belediyecilik ile çok kolay" dedi.

-Adnan Yılmaz Projelerini Resimli Anlattı

AK Parti Çiğli Belediye Başkan adayı Adnan Yılmaz, seçim çalışmalarına Çiğli'nin mahallelerinde gerçekleştirdiği temaslarla devam ediyor. Çiğli yerel siyasetinin etkili ismi, iddialı başkan adayı Adnan Yılmaz, önceki günde Çiğli Güzeltepe Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu. Mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen Yılmaz, daha sonra Güzeltepe Mahallesi'nde bulunan Tercanlılar Derneği'ni ziyaret etti.

30 Mart yerel seçimlerine az bir süre kala Çiğli'nin çehresini değiştirecek projelerini de sıralayan AK Partili iddialı başkan adayı Adnan Yılmaz, Güzeltepe Mahallesi temasları sırasında projelerini içeren ayrıntılı resimleri vatandaşlara sundu. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği Yılmaz, projeleri hakkında bilgiler verdi.

HARMANDALI SORUN OLMAKTAN ÇIKACAK

Çiğli'nin en önemli sorunlarından biri haline gelen Harmandalı Çöp Depolama alanına ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Yılmaz, Çiğlilileri bu sorundan kurtaracağını söyledi. Yılmaz, "Yönetime geldiğimizde ilk yapacağımız işlerden biri bu olacak. Çiğli halkını artık bu tertten kurtaracağız, yeter. Harmandalı'da birçok aile pislik ve kötü kokudan dolayı evlerini satışa çıkarmış durumda. Bu bölgenin Çiğli'ye olumsuz yansımalarını biliyoruz. Halkımız da bunu çok iyi biliyor ve kendilerine bu ihaneti yapanlara pirim vermeyeceğinden de eminim. Çiğli'yi bu dertten biz kurtaracağız" dedi.

TOKİ HASTANESİ İSTİHDAM YARATACAK

Yılmaz ayrıca Çiğli Toki Devlet Hastanesi'nin 400 yatak kapasitesinden 680 yatak kapasitesine çıkartıldığını belirterek, "İnşaatı neredeyse durma noktasına gelecekken İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Sayın Binali Yıldırım'ın desteğiyle bunun önüne geçtik. 400 kapasitenin üzerine 280 yatak daha koyarak toplam kapasiteyi 680 yatağa çıkardık. Ayrıca hastane ile birlikte 2 bin kişiye de istihdam olanağı yaratılmış olacak. Tek bir derdimiz var, o da Çiğli halkına hizmet. Bundan dolayı gurur duyuyoruz" diye konuştu. İşsizliğin Çiğli'de ciddi boyutlara ulaştığını söyleyen Yılmaz, "Sanayicilerimizle anlaşma yaparak, Çiğli'de işsizlikle alakalı tüm çalışmalarımızı kendileriyle görüşeceğiz. Artık vatandaşlarımız, diğer sanayi bölgelerine göç etmek zorunda kalmayacak. Bu noktada ilk etapta 20 bin Çiğlili vatandaşımıza iş olanağı sağlamış olacağız'' dedi.

BELEDİYE SARAYI PROJESİ

Belediye binalarının semte vizyon kazandırdığını dile getiren Adnan Yılmaz, müstakil bir belediye binası yapmak istediklerini söyleyerek, "Gediz Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin yanına müstakil tarzda bir belediye sarayı yapmak istiyoruz'' ifadesinde bulundu. Katip Çelebi Üniversitesi Diş Hekimlik Fakültesi'nin yapımı noktasında da ciddi yardımları olduğunu söyleyen AK Partili Yılmaz, "Burası, yaklaşık 600 kişinin tedavi gördüğü bir hastane haline geldi. İnşallah ek kampüsler de devam edecek. Bununla alakalı çalışmalarımız devam ediyor'' dedi.

ÇEVRE DÜZENLEMESİ YAPILACAK

Çiğli Anadolu Caddesi'nin acil olarak düzenlenmesi gerektiğini söyleyen AK Parti Çiğli Belediye Başkan adayı Adnan Yılmaz, Çiğli'nin iki yakasını bir araya getirerek trafik sorununun kendi dönemlerinde çözüleceğini ifade etti. Yılmaz, "Deniz tarafına yapılan projeyle birlikte iş potansiyeli artacak. Bu bölge turizm açısından da önemli bir merkez haline gelecek. Çalışmalarımızı yaptık. Burada bir kanal açacağız ve insanlar teknelerle Karşıyaka, Balçova, Göztepe, Güzelbahçe taraflarına seyahat edebilecek" dedi.

ÇİĞLİ HALKI BİZE İNANSIN

Çiğli'de büyük bir piknik alanını da halkın hizmetine sunacaklarını söyleyen Yılmaz, "Bu ve bunun gibi daha birçok proje bizim dönemimizde Çiğlililerin hizmetine girecek. Doğalgaz ağı yaygınlaştırılacak, altyapı sorununu kökten çözeceğiz. Öğrenci yurtlarının kapasitesi arttırılacak. Mahalle bazlı tiyatro ve kültür çalışmaları yapılacak. Yine bu mahallelerde spor tesisleri de yaygınlaştırılacak. Çiğlililer bize inansın. Bu işler AK belediyecilik ile çok kolay" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Adnan Yılmaz Projelerini Resimli Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement