Ağbaba, Malatyaspor Taraftarlarıyla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Spor

Ağbaba, Malatyaspor Taraftarlarıyla Bir Araya Geldi

Ağbaba, Malatyaspor Taraftarlarıyla Bir Araya Geldi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Malatyaspor Taraftar Derneği üyeleriyle bir araya geldi.

15.02.2015 12:30

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Malatyaspor Taraftar Derneği üyeleriyle bir araya geldi. Ağbaba, Malatyaspor'un kentin en önemli ortak paydası olduğunu belirterek, Malatyalıları takımlarına sahip çıkmaya çağırdı.

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Derebeyleri Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Soysal ve taraftarlarla bir araya geldi. Yeni Malatyaspor'un zor bir dönemden geçtiğini belirten Ağbaba, "Ama umutsuzluğa kapılmamak lazım. Önümüzdeki günlerde çok daha iyi sonuçlar alırız. Malatyalılar daha mutlu olur. Malatyaspor, kentimizin ortak kurumlarının en önemlisi. Her siyasi partinin, her görüşün değer vermesi gereken bir kurum. Malatyaspor siyaset üstü, hepimizin ortak noktası. Malatyaspor hepimizi bir araya getiriyor. Malatyaspor başarısız olunca tüm dünyada yaşayan Malatyalılar üzülüyor" şeklinde konuştu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Malatyaspor'a yapılan haksızlıkları gündeme getirdiklerini belirterek "Umarım bundan sonra hiç haksızlığa uğramayız. Geçmişteki UEFA'ya katıldığımız günlerdeki gibi başarılara imza atarız. Ama o günlere geri dönmemiz için sadece sizlerin mücadelesi yeterli değil, siyasetçiler, kenti yönetenler ve en önemlisi Malatyalılar takımı sahiplenmesi gerekiyor. Gittiğim ilçelerde, ziyaret ettiğim köylerde Malatyaspor'a sahip çıkılmasını istiyorum. Kuluncak'taki, Darende'deki, Doğanşehir'deki insanlar maçlara katılarak takımlarına sahip çıktıklarını gösterecekler. Gittiğim yerlerde insanlara kaşkol dağıtıyorum. 'Alın bu kaşkolları, Malatyaspor'un ilk maçına gidip, takımınıza sahip çıkın' diyorum" ifadelerini kullandı.

HEKİMHAN VE ARGUVAN'DAN MALATYASPOR'A DESTEK

Ziyaret sırasında bir çağrıda da bulunan Ağbaba, "Gençlerimizi, kadınlarımızı tüm Malatyalıları Malatyaspor maçlarını izlemeye davet ediyoruz. İki belediyemiz var. Hekimhan ve Arguvan Belediye başkanlarımız, Malatya'da maç olduğu günler, gençlerimizin maçları izlemesi için katkı sunacaklar. Umarım diğer belediyelere örnek olur. Tarsus maçı için de taraftarlarımıza araç desteği vereceğiz" dedi.

AĞBABA'YA TEŞEKKÜR

Taraftarlar adına yapılan konuşmada ise Veli Ağbaba'ya sorunlara sahip çıktığı için teşekkür edildi. "Ortak paydamız Malatyaspor olmalı" diyen taraftarlar deplasman maçlarına gitmek istediklerini ancak sürekli cezalar verilmesi nedeniyle maçların seyircisiz oynanacağını söylediler. Bu durumun takımın sahipsizliğini gösterdiğini belirten taraftarlar "Allah razı olsun siz destek veriyorsunuz, sorunlarımızı gündeme getiriyorsunuz. Ama 6 milletvekilimiz var, büyükşehir olmuş bir kent. Biz neden Kayseri, Konya gibi olamayalım" dediler. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ağbaba, Malatyaspor Taraftarlarıyla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement