Ahlat'ta Cumhurbaşkanlığı Seçmen Listeleri Askıya Alındı - Son Dakika
Yerel

Ahlat'ta Cumhurbaşkanlığı Seçmen Listeleri Askıya Alındı

Ahlat\'ta Cumhurbaşkanlığı Seçmen Listeleri Askıya Alındı

Cumhurbaşkanlığı seçimi için seçmen listeleri Bitlis’in Ahlat ilçesinde de askıya alındı.

04.07.2014 13:12

Cumhurbaşkanlığı seçimi için seçmen listeleri Bitlis'in Ahlat ilçesinde de askıya alındı.

Seçmen listelerini Selçuklu Mahallesi Muhtarlığı'nda askıya alan Selçuklu Mahalle Muhtarı Abdullah Deveci, listede ismi olmayan vatandaşların öncelikle ikamet ettikleri binaya ait elektrik, su veya telefon faturasıyla ilçe nüfus müdürlüklerine giderek adres beyanında bulunmaları gerektiğini, ardından da aldıkları belgeyi ilçe seçim kuruluna götürerek kayıt ettirmeleri gerektiğini söyledi.

Muhtar Deveci, ilk turu 10 Ağustos tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi için seçmen listelerinin muhtarlıkta askıya alındığını belirterek, "Şu zamana kadar Cumhurbaşkanlığı için adaylığını açıklayan Recep Tayyip Erdoğan, Ekmeleddin İhsanoğlu ve Selahattin Demirtaş'a seçim sürecinin başarılı olmasını diliyorum" dedi.

Deveci, 2 Temmuz tarihinden itibaren askıya çıkan listeler için itiraz süresinin 9 Temmuz'da sona ereceğini ifade ederek, seçmen listesinde adları olmayan vatandaşların oy kullanamayacaklarını, aynı sorunla karşılaşmamaları için gereken hassasiyeti göstermeleri gerektiğini de sözlerine ekledi. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ahlat'ta Cumhurbaşkanlığı Seçmen Listeleri Askıya Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement