Ahmet Yaptırmış, Aşkale'nin Duygularına Ortak - Son Dakika
Yerel

Ahmet Yaptırmış, Aşkale'nin Duygularına Ortak

Ahmet Yaptırmış, Aşkale\'nin Duygularına Ortak

AK Parti Erzurum Milletvekili adayı, Ahmet Yaptırmış, seçim çalışmaları ziyaretlerine ilçelerde devam ediyor.

04.10.2015 12:19

AK Parti Erzurum Milletvekili adayı, Ahmet Yaptırmış, seçim çalışmaları ziyaretlerine ilçelerde devam ediyor. Aşkale esnafını ziyaret eden milletvekili adayı, vatandaşların mutluluklarını ve hüzünlerini paylaştı.

Seçim çalışmalarının hızla devam ettiği günlerde Milletvekili adayı Ahmet Yaptırmış, Aşkaleli vatandaşlarla buluştu. Esnaf ve vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Yaptırmış, vatandaşın dua ve desteklerini istedi.

Yaptırmış, " İlk günkü aşk ile çıktığımız bu kutsal yolda vatandaşı memnun etmek boynumuzun borcudur. Vatandaşlarımızın hüzünlerine ve mutluluklarına ortak olmak kadar değerli ve anlamlı bir görevi Allah bizlere nasip etti. Aşkale halkının ilgisi bizleri çok duygulandırdı. Bizde bu ilgiye layık olmaya çalışacağız" şeklinde konuştu.

Aşkale Belediye Başkanı Enver Başaran ile Hac görevini yerine getiren vatandaşların evine ziyaret eden Ahmet Yaptırmış, Hac ibadetinin öneminden bahsederek, vinç kazasında vefat eden hacılara rahmet dilediler. Hac ziyaretinin ardından Halit Kılıç adlı vatandaşın düğün törenine katılan milletvekili adayı Yaptırmış, çiftin mutlu günlerine ortak oldu.

Aşkale Belediye Başkanı Enver Başaran ile birlikte Aşkaleli vatandaşın sünnet düğününe de misafir olan Yaptırmış, aileye hediye takdim etti.

Ahmet Yaptırmış, Aşkale gezisini MHP Aşkale İlçe Başkanı Kadir Kılıç'a nezaket ziyaretinde bulunarak seçim ve gündem çalışmalarını değerlendirdi.

Milletvekili adayı Ahmet Yaptırmış, daha sonra Aşkale'nin Güllüdere ve Kandilli köylerine ziyarette bulundu. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ahmet Yaptırmış, Aşkale'nin Duygularına Ortak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement