Ahmet Yaptırmış: "Hain Saldırılar Bizi Yıldıramaz" - Son Dakika
Yerel

Ahmet Yaptırmış: "Hain Saldırılar Bizi Yıldıramaz"

Ahmet Yaptırmış: "Hain Saldırılar Bizi Yıldıramaz"

AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Ahmet Yaptırmış, seçim çalışmalarına Palandöken ilçesinde devam etti.

11.10.2015 19:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Ahmet Yaptırmış, seçim çalışmalarına Palandöken ilçesinde devam etti.

Seçim gezilerine Abdurrahman Gazi Mahallesindeki esnafı ziyaret ederek başlayan Ahmet Yaptırmış, ensaf ziyaretinde olumlu tepkilerle karşılaştı. Gezi esnasında Karadayı Holding tarafından mağdur edilen vatandaşlarla karşılaşan Yaptırmış, söz konusu sorundan Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun bilgisinin bulunduğunu hatırlatarak, 1 Kasım seçimi sonrası konut mağduriyetinin giderileceğini söyledi.

Bölgede konut isteğinde bulunan esnaf, Yaptırmış'tan vatandaşın bütçesine göre konut yapılmasını istediler. AK Parti Hükümeti'nin dar gelirli ve emeklilere yönelik Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Erzurum'da konut yapıldığını hatırlatarak, önümüzdeki yıllarda yeni projelerle TOKİ'nin Erzurum'da konut yapacağını hatırlattı. Özellikle Erzurum'da son yıllarda dar gelirli ailelerin konut sahibi olduğunu belirten Yaptırmış, TOKİ tarafından emeklilere yönelik olarak ta konut projesinin bulunduğunu ve hali hazırda çalışmaların başlatıldığını kaydetti.

Palandöken ilçesindeki küçük esnafın bitme noktasına geldiğini belirten esnaf, son yıllar da artan büyük marketlerin bölgede faaliyet gösteren küçük işletmeleri iş yapamaz hale getirdiğini aktardı. Ekonominin mihenk taşı olan küçük işletmelerin hükümet tarafından desteklendiğini hatırlatan Yaptırmış, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Davutoğlu'nun esnafa yönelik olarak vaadlerini hatırlatarak seçim beyannamesinde yer alan, "Esnafa 30 bin lira faizsiz kredi desteği" vaadini anlattı.

Yaptırmış "Emeği yoğun sektörlerde, sembolik bir kira bedeliyle, Anahtar teslimi karşılıksız fabrika binası yapılacak. Yemde ve gübrede KDV kaldırılacak. Genç çiftçilere, proje karşılığı 30 bin lira karşılıksız hibe. Sera modernizasyonu için faizsiz kredi. Seralara elektrikte, ticarethane yerine sulama suyu fiyatı uygulanacak" diye konuştu.

BU SALDIRILAR BİZİ BIKTIRAMAZ

Gezide gündemide değerlendiren Yaptırmış, Ankara'da yapılan bombalı saldırıyı şiddetle kınadığını belirtti.Ankara'daki saldırının zamanlamasına dikket çeken Yaptırmış, "Tıpkı 7 Haziran seçimleri öncesi terör örgütünün Diyarbakır'da yaptığı bombalı eylem gibi Ankara'da ki eylemde aynı amacı taşımaktadır.Terör örgütünün siyasi uzantısını mağdur duruma getirmek için, yine kendilerinin yaptığı bu eylemle 1 Kasım seçimlerinde de aynı sonucu beklemektedirler. Fakat bu defa bu saldırı hedefine ulaşamayacak, çünkü kendi kanlarında boğulacaklar. Güvenlik güçlerimizin yaptığı incelemeler sonucuda bunu göstermektedir. Çünkü yapılan saldırıyı bizzat Terör örgütünün siyasi uzantılarının tezgahladıkları gün gibi ortadadır. Menfur saldırıda hayatını kaybeden masum vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum" diyerek terörü lanetledi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ahmet Yaptırmış: 'Hain Saldırılar Bizi Yıldıramaz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement