AK Parti Adayı Köse, Ansiad'ın Konuğu Oldu - Son Dakika
Yerel

AK Parti Adayı Köse, Ansiad'ın Konuğu Oldu

AK Parti Adayı Köse, Ansiad\'ın Konuğu Oldu

Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği (ANSİAD) tarafından düzenlenen “7 Haziran Seçimleri ve AK Parti” konulu söyleşiye katılan AK Parti Antalya Milletvekili adayı Mustafa Köse, AK Parti politikaları ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

13.05.2015 14:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği (ANSİAD) tarafından düzenlenen "7 Haziran Seçimleri ve AK Parti" konulu söyleşiye katılan AK Parti Antalya Milletvekili adayı Mustafa Köse, AK Parti politikaları ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Siyasette çok çalışmanın yeterli olmadığını belirten AK Parti Antalya Milletvekili adayı Mustafa Köse, "Ekip arasında kardeşlik, muhabbet olacak. Şükürler olsun biz AK Parti olarak, yaşadığı şehre, ülkeye kim daha iyi hizmet edecekse, ekip olarak onun arkasında olduk. Allah'ın da yardımıyla girdiğimiz tüm seçimlerden başarıyla çıktık" dedi. Necip Fazıl'ın "Aldığımız nefesi bile vermek zorundaysak, bu dünyada hiçbir şey senin değildir" sözünü hatırlatan Mustafa Köse, "Makamların gelip geçici, bırakılan eserlerin kalıcı olduğunu kabul etmiş bir siyasi anlayışın mensuplarıyız. Bunun için bizim yerel yönetimlerde ve merkezi hükümette tek bir gayemiz var. Halkımıza hizmet. Bunun en iyi şahidi sizlersiniz. Antalya'da 5 yıllık bir fetret devrinden sonra şükürler olsun Menderes Türel yeniden başkan oldu ve yatırımları görüyorsunuz" diye konuştu.

"TANK VE HELİKOPTER ÜRETİYORUZ"

Vatan, millet sevgisinin lafla olmayacağını belirten Köse, "Askerde, elimizde Alman yapımı G3 piyade tüfeği, 'Ne mutlu Türk'üm diyene' diyerek

yürürdük. Hala bunu söyleyerek milliyetçi olduğunu düşünenler var. Bakın şimdi askerimiz ülkemizde üretilen piyade tüfeğimizi kullanıyor. Altay

tankımızı yaptık ve ithal ediyoruz. Milgem savaş gemisini yaptık. İnsansız hava aracımızı yaptık. Atak helikopterimizi yapıyoruz. Milli olmak dışa bağımlılıktan kurtulmaktır. Lafla milliyetçilik olmaz. Milliyetçilik, kendi savunma sanayini üreterek, ülkeni İsrail'in teknolojisinden kurtararak olur" diye konuştu.

"TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYAN DEĞERLİDİR"

Ülkeye hizmet eden herkesin kendileri için değerli olduğunun altını çizen Köse, şöyle devam etti:

"Kimsenin siyasi kimliğine, diline, dinine bakmıyoruz. Ülkemiz için şehrimiz için taş üstüne taş koyan, bizim için değerlidir. Biz birliğimizi korursak, el ele verirsek, ülkeye hizmet için çalışır ve ülkeye hizmet edenlerin yanında olursak, yarınlarımız çok daha iyi olacak. Çocuklarımıza, torunlarımıza daha güzel bir Türkiye bırakmak için 7 Haziran seçimlerinde halkımızın en doğru kararı vereceğine inanıyorum."

Köse, konuşmasının ardından iş adamlarının sorularını cevapladı. Oturumu yöneten Dündar Uluğkay ve ANSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sadi Kan, toplantıya katılımından dolayı AK Parti Milletvekili adayı Mustafa Köse'ye plaket verdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Adayı Köse, Ansiad'ın Konuğu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement