AK Parti Adayı Köse, Muhalefeti Eleştirdi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Adayı Köse, Muhalefeti Eleştirdi

AK Parti Adayı Köse, Muhalefeti Eleştirdi

AK Parti Antalya Milletvekili adayı Mustafa Köse, AK Parti iktidarı döneminde yapılan yatırımlarla halkın refah seviyesinin arttığını söyledi.

09.05.2015 14:11

AK Parti Antalya Milletvekili adayı Mustafa Köse, AK Parti iktidarı döneminde yapılan yatırımlarla halkın refah seviyesinin arttığını söyledi.

İl Başkanlığı döneminde ve seçim çalışmaları kapsamında Gazipaşa'dan Kaş'a kadar tüm yerleşim yerlerini ziyaret etmeye çalıştığını belirten Köse, "Halkımızın öncelikli talebi ulaşım alanında. Gölet, baraj gibi sulama konusunda talepler de var, ancak öncelikli istek ulaşım. Bunun için Antalya'da birinci sıra adayımız Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Lütfi Elvan, şehrimiz için büyük bir şans. Bakanımız şehrimize birçok proje ile geldi ve bunların önemli bir bölümü ulaşım alanında. Antalya merkez, ilçeler, köyler ve şehirlerarası ulaşım konusunda halkımızın tüm beklentileri bu dönemde karşılanacak" dedi.

Kemer yolunun eski halini hatırlatan Köse, "Çok dar bir yoldu. Şimdi tünellerle Kemer'e ulaşım çok kolay oldu. Benzer bir çalışma Tekirova-Kaş arasına da yapılacak. Sayın Bakanımız bunun da müjdesini verdi. Tekirova-Kaş arasına 112 kavşak var. Dağlarda tüneller açılarak bu yolda ulaşım da çok kolay hale gelecek. Hayal bile edemediğimiz bir çalışmaydı. Ama şimdi gerçek oluyor" diye konuştu.

Seçimde en fazla hizmeti kimin getireceğinin önemli olduğunu vurgulayan Köse, "Biz 13 milletvekili adayı bir araya gelsek, Sayın Bakanımızın yaptığı hizmeti yapamayız. Onun için kim nereli nereden aday olmuş diye sormak yerine, benim şehrime, benim ilçeme en fazla hizmeti kim getirir diye düşünmek gerekir. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız şehrimiz için veli nimet. Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte önümüzdeki dönemde, hızlı tren, deniz ulaşımı, yeni havalimanı, yeni çevre yolları, tüneller, köprüler ile artık ulaşım sorunu tamamen çözülmüş bir Antalya olacak" şeklinde konuştu.

Orman Tarım ve Çevre Çalışanları Birliği Derneği'nin toplantısına katılan Mustafa Köse, ülkemizde ekonomik kalkınmanın hızla devam ettiğini, AK Parti iktidarı ile 3 bin 500 dolardan 11 bin dolar düzeyine çıkan milli gelirin, 2023 yılında 25 bin dolar seviyesine çıkacağını bunun için istikrarın devam etmesi gerektiğini vurguladı. Herkese mavi boncuk dağıtarak ülkenin yönetilemeyeceğini vurgulayan Köse, şöyle devam etti;

"Muhalefete bakıyorsunuz, asgari ücreti 1500 lira yapacağını, emekliye 2 maaş ikramiye vereceğini, mazotu 1,5 lira yapacağını söylüyor. Bunu nasıl yapacağını sorduğumuzda ise kaynak gösteremiyor. Bunların ekonomiden falan anladığı yok. Bunların hepsini AK Parti olarak biz yaparız. Toplumun her kesiminin gelir seviyesini yükselterek, milli geliri artırarak ülkeyi ekonomik anlamda güçlendirerek bunu yapabilirsiniz. Projeler ortaya koyarak, yatırım yaparak bunları gerçekleştirirsiniz. Boş vaatlerle halkımızın kandıramazlar. Halkımız güçlü bir Türkiye için istikrardan yana tercihini kullanacaktır." - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Adayı Köse, Muhalefeti Eleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement