AK Parti Ankara Milletvekili İşler Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Ankara Milletvekili İşler Açıklaması

"İki yılda, yargı kararı olan ve olmayan dinlemelerin sayısı 516 bin.

29.12.2014 18:07

AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, iki yılda, yargı kararı olan ve olmayan dinlemelerin sayısının 516 bin olduğunu belirterek, "Düşünebiliyor musunuz, Dinlemelerin sayısı yarım milyon insan. Yasal bir dinleme varsa da paralel örgüte mensup savcı, hakim ve polis işbirliğinde olmuştur" dedi.

İşler, Fatsa Kültür Sarayı'nda, AK Parti İlçe Başkanlığı 5. Olağan Genel Kongresi'nde yaptığı konuşmada, dış odaklı güçlerin 14 Mayıs'tan sonra Türkiye'yi kaosa sürüklemek istediğini söyledi.

IMF'ye olan borcu 60 yıl sonra kapattıklarını anlatan İşler, Türkiye bu olaylara sevinirken Gezi olaylarının başladığına işaret etti.

Gezi olaylarının ardından 17 - 25 Aralık operasyonlarının baş gösterdiğine dikkati çeken İşler, şunları kaydetti:

"Bunun arkasında paralel çete, devlet içinde sinsice yapılanmıştı. Sayın Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan bu resmi gördüğü zaman dedi ki; 'Devlet içinde paralel bir yapı söz konusu ve biz bununla mücadele edeceğiz' İki yılda yargı kararı olan ve olmayan dinlemelerin sayısı 516 bin. Düşünebiliyor musunuz dinlemelerin sayısı yarım milyon insan. Yasal bir dinleme varsa da paralel örgüte mensup savcı, hakim ve polis işbirliğinde olmuştur."

İşler, paralel yapıyla mücadelede muhalefetten destek görmediklerini belirterek, "Paralel yapı CHP Genel Başkanına operasyon yaptı ve Deniz Baykal'ı uzaklaştırdı. Şimdi kaset mamulü bir genel başkan var orada ve bu genel başkan paralel çetenin gerçek yüzü ortaya çıktıktan sonra Türkiye'yi tehdit ettiği anlaşıldıktan sonra görüyorsunuz onlarla kol kola, el ele. Diğer muhalefet partisi MHP'ye bakıyoruz. Devlet Bahçeli yapmış olduğu konuşmalarda, okyanus ötesine göndermeler yaparak eleştirilerde bulunuyordu. 2011 seçimleri öncesinde MHP'nin 10 tane milletvekiline tehdit yapıldı ve adaylıkları geri çekildi" ifadesini kullandı.

İşler, AK Parti iktidarında yapılan yatırımlara da değinerek, "En büyük devrimi dış politikada yaptık. Dış politikamız, 'bize dokunmayan yılan bin yıl yaşasın' misaliydi. Tarihin ve coğrafyanın bize yüklemiş olduğu sorumluluklar var. Biz bekleyerek, görerek siyaset belirleyecek bir ülke olmamalıydık ve olmadık. Yanlış yapana yaptığının bedelini Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan Davos'ta gerekli dersi vererek ödetmiştir" şeklinde konuştu. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Ankara Milletvekili İşler Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement