AK Parti Balıkesir Milletvekili Kırcı Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Balıkesir Milletvekili Kırcı Açıklaması

AK Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı, "Hedefim en kolay ulaşılabilir vekil olmak" dedi.

27.08.2015 11:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı, "Hedefim en kolay ulaşılabilir vekil olmak" dedi.

Manyas teşkilatını ziyaret eden Kırcı, ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları ile gündemi ve yaklaşan seçim sürecini değerlendirdi. Kırcı daha sonra Balıkesir Valisi Mustafa Yaman'ın eşi Gülseren Yaman ile birlikte engelli ve ihtiyaç sahibi aileleri ile Manyaslı Şehit Polis Cem Genç'in ailesini ziyaret etti.

Bandırma'nın 16 mahallesinde çeşitli programlar düzenleyen Kırcı, "Bandırma ve Balıkesir'in her noktasında hemşehrilerimizle buluşmaya ve onları dinlemeye devam ediyoruz. Çiftçi mallarını koruma kanunundan kaynaklanan problemlerin de takipçisi olacağız. Bu konuda ciddi şikayetler alıyoruz." diye konuştu.

Kırcı, şöyle devam etti: "Beyköy gibi AK Parti'ye oy veren mahallelerin ilçe belediyesinden yeterli hizmeti alamadığı yönünde şikayetler geliyor, Erdek'te de CHP'ye oy vermeyen mahallelerin çöpleri toplanmıyor. Bu ahlaki değil. Her kim bu tarz bir siyaset ve hizmet anlayışını uyguluyorsa, bu yanlış bir uygulamadır. Amacımız hizmet ise bu ayrımı yapmamamız gerekir. Biz bunu yapmıyoruz. "

Kendilerine iletilen tüm şikayetleri takip edeceklerini dile getiren Kırcı, "Görevimizi sonuna kadar yapacağız ve vatandaşın sorunlarını takip edeceğiz. Bu ister Bandırma Belediyesi, ister Büyükşehir Belediyesi, ister de Ankara ekseninde olsun sorunların takipçisi olacağız. Hedefim en kolay ulaşılabilir vekil olmak" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Balıkesir Milletvekili Kırcı Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement