AK Parti Çekerek İlçe Başkanı Aktaş, Çalışmaları Değerlendirdi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Çekerek İlçe Başkanı Aktaş, Çalışmaları Değerlendirdi

AK Parti Çekerek İlçe Teşkilatı Şubat Ayı Değerlendirme Toplantısı, Muttalip Aktaş başkanlığında yapıldı.

20.02.2012 17:00

AK Parti Çekerek İlçe Teşkilatı Şubat Ayı Değerlendirme Toplantısı, Muttalip Aktaş başkanlığında yapıldı.

AK Parti Çekerek İlçe Başkanı Muttalip Aktaş, toplantıda yaptığı konuşmada, teşkilat olarak temel amaçlarının Çekerek'e hizmet etmek olduğunu söyledi.

Eğitim, sağlık, ulaşım ve adalet alanlarında ilçeye çok ciddi yatırımlar yapıldığını belirten Aktaş, "AK Parti hükümeti olarak eğitim alanında Çekerek'e Anadolu Öğretmen Lisesi, Sağlık Meslek Lisesi, Anadolu Teknik Meslek Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi, 200 kişilik kız öğrenci yurdu, 15 derslik ilköğretim okulu kazandırdık. Attığımız bu adımlar ilçemizin eğitim kalitesinin, çıtasının yükselmesi açısından, sosyal, kültürel ve ekonomik açıdan büyük bir yol katlettiğimizin göstergesidir" dedi.

Aktaş, şöyle devam etti:

"15 derslikli ilköğretim okulu ve 200 kişilik öğrenci yurdu kısa süre sonra hizmete sunulacak. İlçemizin eksiklerinden biri olan Adalet Sarayı'nın çalışmaları hızla devam etmektedir. Allah nasip ederse bu sene hizmete açacağız. Çekerek ile Bazlambaç ve Zile bağlantı yollarında çalışmalarımız devam ediyor. Çekerek- Sorgun bağlantı yolundaki heyelan bölgesinde yapılan çalışmaların iyi sonuç vermemesi üzerine yeni yol çalışmalarımız başlatılmıştır. İlçemizin en büyük eksiklerinden bir diğeri ise Sosyal Güvenlik Kurumu şubesinin olmamasıydı. Yapılan girişimler ve çalışmalarımız neticesinde ilçemize şube açıldı. En kısa zamanda faaliyete geçirerek insanlarımızın il merkezine gidip gelmelerine gerek kalmayacak. Öte yandan Çekerek Devlet Hastanesi'ne 30 yataklı ek bina yapılması için çalışmalarımız var. Eğitimde olduğu gibi sağlık alanında da ilçemizin gelişmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Ek binanın yapılabilmesi için proje tamamlandı, ihale aşamasına gelindi."

Hedeflerinin Çekerek'e yüksek okul açılması olduğunu belirten Aktaş, Çekerek'e bu hizmetlerin yapılmasına vesile olan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ve milletvekilleri ile Yozgat Valisi Necati Şentürk'e ve Ak Parti İl Başkanı Fahri Açıkgöz'e teşekkür etti.

- YOZGAT

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Çekerek İlçe Başkanı Aktaş, Çalışmaları Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement