AK Parti'de Temayül Heyecanı - Son Dakika
Yerel

AK Parti'de Temayül Heyecanı

AK Parti\'de Temayül Heyecanı

AK Parti'de, Kütahya merkez ve 12 ilçenin belediye başkan adaylarını belirlemeye yönelik ilk kriter olan teşkilat temayülü yapıldı.
AK Parti Kütahya İl Başkanı Kamil Saraçoğlu, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, temayül yoklamasında...

17.11.2013 14:38

AK Parti'de, Kütahya merkez ve 12 ilçenin belediye başkan adaylarını belirlemeye yönelik ilk kriter olan teşkilat temayülü yapıldı.

AK Parti Kütahya İl Başkanı Kamil Saraçoğlu, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, temayül yoklamasında partililere, mevcut belediye başkanlarıyla ilgili 5 soru sorulduğunu daha sonra da yapılacak olan yerel seçimlerde kimi belediye başkan adayı olarak görmek istediklerinin sorulduğunu kaydetti.

Temayülün yoğun bir katılımla gerçekleştiğini dile getiren Saraçoğlu, "Bin 261 partilimiz kurulan 13 sandıkta oyunu kullandı. Genel Merkezimiz, yerel seçimler için teşkilatlarımız görüşlerini alıyor. Sandıklar Ankara'da açılacak ve değerlendirmeleri de burada yapılacak. Öyle zannediyorum ki, Aralık ayının ilk haftasında adaylarımız belirlenmiş olacak" diye konuştu.

Tamayül yoklamasına Ankara Milletvekili Reha Dönemeç, Şanlıurfa Milletvekili Abdülkerim Gök ve İzmir Milletvekili İlknur Denizli de katıldı.

Kütahya merkez Belediye Başkanılığı için Mustafa Yenipazar, Mustafa Altuğ Atalay, Faruk Ebeoğlugil, Osman Gezgin ve Mustafa Önsay aday adaylığı müracaatında bulunmuştu.

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için Tavşanlı'da 4, Gediz'de 1, Simav'da 8, Domaniç'te 2, Altıntaş'ta 6, Aslanapa'da 2, Çavdarhisar'da 1, Emet'te 8, Dumlupınar'da 4, Hisarcık'ta 5, Şaphane'de 3 ve Pazarlar'da da 3 kişi aday adaylığı için başvuruda bulunmuştu. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'de Temayül Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement