AK Parti'de "Vefa" Buluşması - Son Dakika
Güncel

AK Parti'de "Vefa" Buluşması

AK Parti Serik İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıda, kuruluşundan bugüne partinin çeşitli kademelerinde emek verenler bir araya geldi.

05.04.2016 15:55

AK Parti Serik İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıda, kuruluşundan bugüne partinin çeşitli kademelerinde emek verenler bir araya geldi.

Serik Belediye Tesisleri'nde düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer, AK Parti'nin son iki yılda yapılan 4 seçimden de alnının akıyla çıktığını söyledi. Hiçbir seçim sürecinde rehavete ve zafer sarhoşluğuna kapılmadıklarının altını çizen Sümer, hep ilk günkü azim ve kararlılıkla çalıştıklarını anlattı.

Bazı çevrelerce "algı yönetimi" yapılmaya çalışıldığını vurgulayan Sümer, şöyle konuştu:

"Bazı paralel medya mensupları sanki seçimleri kaybetmişiz gibi anlatsalar da 1 Kasım seçimlerinde halkımız oynanan oyunları gördü ve özellikle Antalya kırılamayacak bir rekor kırdı ve yüzde 42 oy oranına ulaştı. Rahmetli eski AK Parti Antalya İl Başkanı Hamza Taş başkanımın bir hedefi vardı, 'Antalya'da AK Parti yüzde 50 oy oranını görecek' demişti. Rahmetli ta o zamanlardan görmüş ve bizlere hedef göstermiş, inşallah bizim hedefimiz de Antalya'da yüzde 50 oy oranını görerek tarihi bir rekor kırmak. Antalya'da 560 bin oy aldık ve dedik ki 'Bu 560 bin kişinin 500 binini üye yapalım'. Bu amaç doğrultusunda çalışıyoruz ve çalışmalarımız meyvelerini vermeye başladı."

Serik İlçe Başkanı Hasan Kozan ise partiye bugüne kadar emeği geçen herkese teşekkür etti. İl teşkilatının 500 bin üye hedefi doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüğünü anlatan Kozan, "Bu kampanya kapsamında AK Parti Serik üye sayımızı 12 binlerden 14 binlere çıkardık. İlçe teşkilatı olarak 2019 seçimlerine yönelik sorumluluğumuzu yerine getirmeye çalışıyoruz." dedi.

Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık ise, Serik'te üzerilerine düşen görevi yapmaya çalıştıklarını dile getirdi. Ana yatırımların Büyükşehir Belediyesince yapıldığına değinen Çalık, "Menderes Başkanımız da sağ olsun bir dediğimizi iki etmiyor, bize her türlü desteği veriyor. Serik'in beklentisi olan birçok şeyi planladık. Kısa süre sonra hizmete girmeye başlayacak. Serik hak ettiği hizmeti fazlası ile alacak." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti'de 'Vefa' Buluşması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement