AK Parti Demre İlçe Başkanlığı'na Arıcı Yeniden Seçildi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Demre İlçe Başkanlığı'na Arıcı Yeniden Seçildi

AK Parti Demre İlçe Başkanlığı\'na Arıcı Yeniden Seçildi

AK Parti İl Başkanı Köse: "Birileri çıktılar dediler ki 'Sahiller bizimdir'. Dediler ki 'AK Parti sahillerde yok'. Ama sizlerin gayretleriyle onlara en güzel cevabı 2014 Mart seçimlerinde verdik"

07.11.2014 08:21

AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, "Birileri çıktılar dediler ki 'Sahiller bizimdir'. Dediler ki 'AK Parti sahillerde yok'. Ama sizlerin gayretleriyle onlara en güzel cevabı 2014 Mart seçimlerinde verdik" dedi.

AK Parti ilçe kongrelerinin ilki Demre'de gerçekleştirildi. Demre Düğün Salonu'ndaki kongrede konuşan AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, kuruldukları dönemde Antalya'da 96 bin olan üye sayılarını 4 yılda 222 bine çıkardıklarını kaydetti. Bu rakamın, Antalya seçmeninin yüzde 15'ine tekabül ettiğine dikkati çeken Köse, bu başarının altında teşkilatlarının gayretlerinin olduğunun altını çizdi.

Yerel seçimlerde Antalya'da kazandıkları başarıya da değinen Köse, şöyle konuştu:

"Birileri çıktılar dediler ki 'Sahiller bizimdir'. Dediler ki 'AK Parti sahillerde yok'. Ama sizlerin gayretleriyle onlara en güzel cevabı 2014 Mart seçimlerinde verdik. Seçimi 640 kilometrelik sahil şeridiyle Antalya kazanmıştır. Akdeniz kıyı şeridinde AK Parti'nin belediye kazandığı tek il Antalya'dır. Tüm Akdeniz ve Ege sahilinde AK Partili olabilen tek belediye Antalya Büyükşehir Belediyesi olmuştur. Türkiye'de sahiller denilince akla Antalya geldiği için dikkat edin seçimlerden sonra hiçbir siyasi parti 'Sahiller bizimdir' diyememiştir. Onların bu ayrımını ellerinden alan sizler oldunuz, sizlerin gayreti oldu."

Kongreye, 426 delegenin 274'ü katıldı. Seçim öncesi konuşma yapan Demre İlçe Başkanı Bayram Arıcı, kongrelerin teşkilatlar için bir yenileme süreci olduğuna değindi. AK Parti'nin ilçelerde de oyunu hem artırdığını hem de koruduğunu belirten Arıcı, "Son belediye seçimlerini de kazanarak başarısını taçlandırmıştır. İnşallah bundan sonra teşkilat olarak partimize yaraşır şekilde bir gayretle ilçemize hizmet vermeye devam edeceğiz" dedi.

Arıcı, kongreye katılan 274 delegenin tamamının oyunu alarak başkanlığa yeniden seçildi. Yönetim kurulu ise Süleyman Çetinkaya, Abdullah Durdemir, Kemal Karakehya, Recep Akcan, Ünal Arıkan, Muhammet Özarslan, Huriye Kara, Ramazan Nalbant, Haluk Bilgiç, Yusuf Özdemir, Mehmet Ali Sarıgedik, Münir Açıkgöz, Harun Şahin, Mehmet Eren, Mehmet Arıcı, Gülsüm Cengiz, Salih Yabancı, Süleyman Sertbaş ve Ayşa Karaca'dan oluştu. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Demre İlçe Başkanlığı'na Arıcı Yeniden Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement