AK Parti'den Memur-Sen'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti'den Memur-Sen'e Ziyaret

AK Parti\'den Memur-Sen\'e Ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van Milletvekili Burhan Kayatürk ve İl Başkanı Av. Zahir Soğanda Memur-Sen Van İl Şubesi’ni ziyaret etti.

04.09.2014 15:09

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van Milletvekili Burhan Kayatürk ve İl Başkanı Av. Zahir Soğanda Memur-Sen Van İl Şubesi'ni ziyaret etti.

Memur-Sen Van Şube Başkanı Süleyman Şakar ve yönetim kurulu ile bir araya gelen Milletvekili Kayatürk, burada yaptığı açıklamalarında, Türkiye'nin geleceğinin hazırlanmasında sivil toplum örgütlerinin önemine değindi. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Memur Sen'in net bir tavır ortaya koyduğunu ifade eden Kayatürk, "Cumhurbaşkanlığı seçimin ardından Türkiye Cumhuriyeti'mizin yeni Başbakanı olan Sayın Ahmet Davutoğlu beyefendi, bir liderlik vasfı taşıyor. Uzun süre kendisini liderlik vasfına hazırlamıştır. Allahın izni ile partimiz, demokrasimiz güç kazanarak yoluna emin adımlarla devam edecektir. Türkiye herkesimce örnek gösterilen bir ülke haline gelmiştir. Cumhurbaşkanımızın açtığı bu yolda bizlerde kararlılıkla ilerleyişimizi sürdüreceğiz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Memur-Sen Van Şube Başkanı Süleyman Şakar ise Cumhurbaşkanı ve Başbakanın hayırlı olması temennisinde bulunarak 2015'te yeni ana bir anayasa beklediklerini ifade etti. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'den Memur-Sen'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement