AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bozdağ Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bozdağ Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Ankara'daki terör saldırısına ilişkin, "Bu bombanın hedefinde çok şey var, bu bomba çok tuzak içeriyor ama bu tuzağı inşallah 1 Kasım'da biz bozacağız. Bu millet çok oyun bozdu, çok tuzak bozdu" dedi.

26.10.2015 19:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Ankara'daki terör saldırısına ilişkin, "Bu bombanın hedefinde çok şey var, bu bomba çok tuzak içeriyor ama bu tuzağı inşallah 1 Kasım'da biz bozacağız. Bu millet çok oyun bozdu, çok tuzak bozdu" dedi.

Yozgat'ın Aydıncık ilçesinde partisinin düzenlediği mitingde konuşan Bozdağ, Ankara'daki terör saldırısına değinerek, ülkenin huzurunu bozmak için birilerinin var gücüyle çalıştığını belirtti. Bozdağ, "Bu bombanın hedefinde çok şey var, bu bomba çok tuzak içeriyor ama bu tuzağı inşallah 1 Kasım'da biz bozacağız. Bu millet çok oyun bozdu, çok tuzak bozdu. Ben inanıyorum ki 1 Kasım'da da bu oyunu, bu tuzağı hep beraber bozacağız" diye konuştu.

Geçmişte zaman zaman ekonomik krizler yaşandığını anımsatan Bozdağ, şunları kaydetti:

"5 Nisan 1994 ekonomik krizini yaşadık. O zaman DYP, CHP ve SHP adıyla koalisyon vardı. Koalisyon oldu, kriz oldu. Peki, CHP'li kardeşlerimi es geçti mi kriz? veya DYP'ye oy verenleri, 'aman bunlar bizim partiye oy verdi, kriz var onları geçelim, diğer partilere oy verenlerin evine konalım' denilmedi. Hiçbir ayrım yapmadı. 28 Şubat siyasi darbesi oldu. "Postmodern" darbe diyoruz. Esasında hem siyasi hem ekonomik hem hukuk darbesidir. Pek çok yönü vardır. O dönemde Refahyol iktidardaydı. Diğer partilileri, diğer yerleri es geçmedi. Her şeyin üzerinden buldozer gibi geldi, geçti. 21 Şubat 2001 ekonomik krizi olduğunda, DSP, ANAP, MHP koalisyonu vardı, her tarafı ezdi geçti. Yozgat'ta belediye MHP'den, birinci parti MHP ama Yozgatlı bunun cezasını çekti, bunun faturasını ödedi."

Ankara'nın siyasi havasının iyi olduğu zaman herkesin iyi olacağını dile getiren Bozdağ, "Ankara'yı iyi korumamız gerekiyor. Bunun yolu sandıktan geçiyor, sizden geçiyor, siz istediğinizde bir irade ortaya koyuyorsunuz, Türkiye'yi bambaşka bir noktaya taşıyorsunuz" dedi.

Mitinge, AK Parti Yozgat milletvekili adayları Yusuf Başer, Ertuğrul Soysal ve Abdulkadir Akgül de katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bozdağ Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement