AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çavuşoğlu Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çavuşoğlu Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, "Ülkemizin istikrarı her şeyden önemlidir.

30.10.2015 18:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, "Ülkemizin istikrarı her şeyden önemlidir. Şimdi siyaset, ideoloji zamanı değil, şimdi güçlerimizi birleştirme zamanıdır" dedi.

Antalya'da temaslarını sürdüren Çavuşoğlu, Konaklı Mahallesi'nde Alanya Minibüsçüler Otobüsçüler ve Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Doğan Bacak ve oda üyeleriyle bir araya geldi.

Burada bir konuşma yapan Çavuşoğlu, Alanya'nın ilkleri yaşadığını belirterek, ilçenin tüm beldelerinde liseler, yüksekokullar olduğunu söyledi. Daha çok öğrencinin gelmesi için çalıştıklarını, bunun her sektöre olumlu yansıyacağını ifade eden Çavuşoğlu, "Kış aylarında da cıvıl cıvıl olmasını istiyoruz. Kışın da turistlerin gelmesini istiyoruz. Yerli ve yabancı turistin gelmesi için çalışmalar yapıyoruz" diye konuştu.

Antalya'nın her bölgesine golf sahaları yapacaklarını anlatan Çavuşoğlu, binlerce bisikletlinin gelip Alanya'da kamp yapması için veledrom inşa edeceklerini vurguladı.  Tarıma verdikleri destekleri artırarak devam edeceklerini ifade eden Çavuşoğlu, gübrede KDV'yi sıfırlayıp, diğer maliyetleri de düşürmek istediklerini anlattı.

Para harcayan turistlerin gelmesi için çalıştıklarını vurgulayan Çavuşoğlu, "Ulaşıma çok önem veriyoruz. Havadan, karadan, denizden ulaşım için çalışmalar yapıyoruz. Anadolu'ya giden yollarımızın da güzel olması için çalışıyoruz. Türkiye'nin en uzun ikinci tünelini Alacabel'e yapıyoruz" dedi.

Gezi olaylarını organize edenlerin, 17-25 Aralık darbe girişimini organize edenlerin terör örgütü PKK ile birlikte olduğunun altını çizen Çavuşoğlu, "Türkiye aleyhine ne kadar lobi varsa hepsinden daha fanatikler. Bunların ne olduğu, kime hizmet ettiği belli oldu" diye konuştu.

Terör örgütü DAEŞ'in, PKK ile Türkiye'ye saldırmasının tesadüf olmadığını dile getiren Çavuşoğlu, her şeye rağmen dimdik ayakta olduklarını belirtti.

"Milliyetçiliğin tarifi ne, onu söyle bana"

MHP'yi de eleştiren Çavuşoğlu, şöyle konuştu:

"Neyin milliyetçiliği, onu da bilmiyoruz. Hangi çiviyi çaktın bu memlekete? Türkçe konuşan parlamenterler meclisi kurabildin mi? Moğolistan'a hiç gittin mi? Göktürk Abidelerini bulabildin mi? Oraya yol yapabildin mi? O eserlere, camilere, külliyelere sahip çıkabildin mi? Milliyetçiliğin tarifi ne, onu söyle bana. Bu, ayrımcılığa girer, nefret söylemine girer. Milliyetçiliğin ölçüsü ne?"

MHP'nin Alparslan Türkeş'in çizgisinden çıktığını belirten Çavuşoğlu, "Ülkemizin istikrarı her şeyden önemlidir. Şimdi siyaset, ideoloji zamanı değil, şimdi güçlerimizi birleştirme zamanıdır" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çavuşoğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement