AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çavuşoğlu, Antalya'da Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çavuşoğlu, Antalya'da Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, "Sizler Türkiye'de istikrarı güçlendirdiniz, Türkiye'nin önünü hep birlikte açtık. Türkiye yine hedeflerine emin adımlarla yelken açmaya başladı" dedi.

04.11.2015 16:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, "Sizler Türkiye'de istikrarı güçlendirdiniz, Türkiye'nin önünü hep birlikte açtık. Türkiye yine hedeflerine emin adımlarla yelken açmaya başladı" dedi.

Çavuşoğlu, Akseki ilçe girişinde vatandaşlar tarafından karşılandı. İlçe belediyesi önünde vatandaşlara seslenen Çavuşoğlu, Akseki'nin yüzde 55 oy oranıyla AK Parti'nin tek başına iktidar olmasına katkı sağladığını söyledi.

Antalyalıların, söz konusu vatan ve milletse, ideoloji ve siyaset yapmadan memleketine sahip çıktığını belirten Çavuşoğlu, ilçeye kayak merkezi kazandıracaklarını bildirdi. Bölgeye turistlerin yaz aylarında da gelmesi için golf sahaları yapacaklarını anlatan Çavuşoğlu, Antalya'da kayak turizmini yaygınlaştıracaklarını vurguladı.

Çavuşoğlu, sırtını teröristlere dayayan, bloklar, gruplar oluşturmaya çalışanların seçimde kaybettiğini ifade etti. Türkiye ve Antalya için daha çok çalışacaklarını kaydeden Çavuşoğlu, "Sizler Türkiye'de istikrarı güçlendirdiniz. Türkiye'nin önünü hep birlikte açtık. Türkiye yine hedeflerine emin adımlarla yelken açmaya başladı. Allah'a şükür bu kadrolar Türkiye'yi 2023 hedeflerine ulaştıracak güçtedir, kapasitededir. Çünkü bizim arkamızda milletimiz var" diye konuştu.

Seçimde sırtını dağlara, teröristlere dayayanların, onlardan medet umanların kaybettiğini dile getiren Çavuşoğlu, şöyle devam etti:

"Milliyetçilikle hiç alakası olmayan, MHP'yi rahmetli Türkeş'in çizgisinden uzaklaştıran Bahçeli gibi zihniyetler kaybetti bu seçimde. Türkeş'in oğlu geldi, bizimle siyaset yapıyor ve blokçular, halktan kopuk, kendi aralarında blok oluşturmaya çalışanlar da kaybetti. Millet, 'Kardeşim sizden bir şey olmaz. Siz ülkeyi yönetemezsiniz. İyi bir muhalefet olmayı öğreneceksiniz. Meclis'teki üç partiden daha fazla oyu AK Parti'ye verdi, size güveniyoruz' dedi."

"Antalya'nın şampiyonu Gündoğmuş"

Daha sonra Gündoğmuş ilçesine geçerek belediye binası önünde halka seslenen Çavuşoğlu, yüzde 56 oy oranı ile Gündoğmuş ilçesinin, Antalya'nın şampiyonu olduğunu söyledi.

İlçe başkanı ve belediye başkanının kapı kapı dolaştığını anlatan Çavuşoğlu, "Çalışırken iki gazimiz var. Hem ilçe başkanımız hem belediye başkanımız kolunu kırmış. Çalışmanın ne olduğunu bize gösterdiler. Artık siyasette Antalya modeli var" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu ilçeye davet ettiğini aktaran Çavuşoğlu, "Sayın Başbakanımız en çok destek veren ilçeyi ziyaret edeceğini söylemişti. 'Gündoğmuş'u ziyaret edeceğiz Mevlüt' dedi" diye konuştu.

Çavuşoğlu, İhale Kanunu'nu değiştirmek gerektiğini ifade ederek, en düşük teklifi verene değil işi yapabilecek kapasitesi olana ihale vermek gerektiğini, bazı firmaların bir süre sonra iflas ettiğini ve projenin yarım kaldığını anlattı.

Türkiye'yi en ileri noktaya götürmek için çalışacaklarının altını çizen Çavuşoğlu, "En çok darbeyi paralel yapı MHP'ye vurdu, MHP bunlarla mücadele edeceğine gitti teslim oldu. Bu mu milliyetçilik? Bu mu Amerika'da Ermeni lobilerinin Türkiye aleyhine çalışanlarının emrine girmek? Ak kadrolar Rabbimden ve milletimizden başka kimseye teslim olmaz. Biz Rabbimize inanır, milletimize güveniriz" şeklinde konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çavuşoğlu, Antalya'da Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement