AK Partili Çelik: AK Parti Türkiye'nin Çimentosudur - Son Dakika
Politika

AK Partili Çelik: AK Parti Türkiye'nin Çimentosudur

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, "Şu 17 Aralık'ı yapanlar CHP'nin, MHP'nin, BDP'nin değirmenine su taşımak için yaptılar." dedi.

28.03.2014 22:06  Güncelleme: 22:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, "Şu 17 Aralık'ı yapanlar CHP'nin, MHP'nin, BDP'nin değirmenine su taşımak için yaptılar. Eğer, 17 Aralık'taki bu mesele olmasaydı, Allah aşkına size soruyorum, Kılıçdaroğlu meydanlarda ne söyleyecekti?" dedi.

Çelik, AK Parti Kırşehir İl Başkanlığı'nın düzenlediği toplantıda yaptığı konuşmada, hükümetin Türkiye'ye ve Kırşehir'e büyük hizmetler yaptığını söyledi.

AK Parti'nin hizmetlerine milletin sandıkta not vereceğini ifade eden Çelik, "Bizim notumuzu kim verecek? Millet verecek. Nerede verecek? Sandıkta verecek. Başka bir şey istiyor muyuz biz? Mesele budur. Biz, bütün bu hizmetleri yaparken CHP ve MHP ne yaptı? Bunların muhalefet anlayışı şudur; Ya, şu komşunun evi yansa da ben de yumurtamı pişirsem" diye konuştu.

Çelik, AK Parti'nin, Türkiye'nin çimentosu olduğunu belirterek, "BDP, bölge partisidir. Doğu'da, Güneydoğu'da var ve Kürtçülük üzerinden siyaset yapıyor. MHP, Türkçülük üzerinden siyaset yapıyor, Türkiye'nin yarısından fazlasında esamesi okunmuyor, yok. CHP'nin bu seçimdeki sloganı nedir biliyor musunuz? 'Türkiye'nin birleştirici gücü'. Ya, birleştirici güç olman için Japon yapıştırıcısı kadar sağlam olman lazım. Yahu siz uhu bile değilsiniz" dedi.

Hükümetin Türkiye genelinde güzel hizmetler yaparken her seferinde çelme yediğini belirten Çelik, 17 Aralık operasyonun bunlardan biri olduğunu dile getirdi.

Çelik, şunları kaydetti:

"Şu 17 Aralık'ı yapanlar, CHP'nin, MHP'nin, BDP'nin değirmenine su taşımak için yaptılar. Eğer, 17 Aralık'taki bu mesele olmasaydı, Allah aşkına size soruyorum, Kılıçdaroğlu meydanlarda ne söyleyecekti? Yaptığı bir başarı vardı onu mu anlatacaktı? Yok. Peki, halka ümit verecek bir proje mi verdi? Bu da yok. Devlet Bahçeli yine idare edecekti. Diyecekti ki 'hıyanet ettiniz, ihanet ettiniz', Apo, Kandil, PKK idare edecekti. Çözüm sürecini istismar edecekti. Kılıçdaroğlu ne söyleyecekti?"

Geçmişte MHP'li bir bakanın Yüce Divan'da yargılandığını anımsatan Çelik, 17 Aralık operasyonu sonrasında 4 bakanla ilgili Meclis'te komisyon oluşturulmasını kendilerinin istediğini söyledi.

"Bu ülke tüyü bitmemiş yetimin hakkına, kamu malına kim hak etmediği şekilde el uzatırsa, o el kimin eli olursa olsun onun elini sizlerle birlikte kırmak bizim namus borcumuzdur. Bunu böyle bilin" diyen Çelik, "Bir ülkede yanlış yapan olabilir, hukuk onun yakasına yapışır. Bu memlekette kimin ne olduğunu benim milletin biliyor. Eğer, memlekette sistematik hırsızlık olsaydı, bu duble yollar, bu hızlı trenler, bu okullar, hastaneler olmazdı" şeklinde konuştu.

Toplantıya, AK Parti Kırşehir milletvekilleri Abdullah Çalışkan ve Muzaffer Aslan, Kırşehir Belediye Başkanı ve AK Parti'nin Belediye Başkan adayı Yaşar Bahçeci, İl Başkanı Salih Çetinkaya, İl Genel Meclisi Başkanı Şuayip Soysal ve çok sayıda kişi katıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, toplantı öncesinde, Kırşehir Belediyesince yapılan ve kısa süre önce açılan İkizarası Kent Park'ta incelemelerde bulundu. Parktaki Aile Yaşam Merkezi'ni de ziyaret eden Çelik, burada kurs veren bağlama öğreticilerinden Neşet Ertaş'ın "Ah Yalan Dünya" türküsünü dinledi.

AK Partili Çelik: AK Parti Türkiye\'nin Çimentosudur
Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Partili Çelik: AK Parti Türkiye'nin Çimentosudur - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement