AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kurtulmuş - - Son Dakika
Politika

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kurtulmuş -

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Bugün CHP'ye, 'Siz sandıktan korkuyorsunuz biliyoruz.

26.03.2014 05:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Bugün CHP'ye, 'Siz sandıktan korkuyorsunuz biliyoruz. Sandık yok. Size kıyak geçtik. Buyurun Türkiye'nin anahtarları. Bu anahtarları alın Türkiye'yi yönetin' deseniz, tövbe billah Sayın Kılıçdaroğlu, gerisin geriye anahtarları millete teslim eder, kaçar geriye gider" dedi.

Kurtulmuş, Tefenni ve Karamanlı ilçelerini ziyaret etti. Kurtulmuş, AK Parti Karamanlı İlçe Teşkilatı'nı ziyaretinde yaptığı konuşmada, Burdur ve ilçelerine 11 yılda yaklaşık 3 milyar 500 milyon lira yatırım yapıldığını söyledi.

30 Mart seçimlerinin yerel seçim olmanın çok ötesine geçtiğini belirten Kurtulmuş, "Maalesef Türkiye başına birtakım çoraplar örülmek, ekonomik ve siyasi birtakım krizlerin içerisine sokulmak istenilmektedir. Binbir tane nasıl oyunlar kurduklarını, nasıl birtakım ittifaklar içerisinde olduklarını, içeride ve dışarıda bir araya gelmeleri mümkün olmayan, yolları yönleri farklı, kıbleleri farklı, istikametleri farklı insan ve grupların, hatta partilerin, nasıl yan yana gelip bir ittifak içerisinde olduklarını görüyorsunuz" diye konuştu.

30 Mart'ın oyunları bozma, yeni medeniyet yolunda ilerleme ve yürüyüşlerine sahip çıkma günü, Türkiye'yi eskiye döndürmek isteyenleri sandıklara gömme vakti olduğunu ifade eden Kurtulmuş, şunları söyledi:

"Türkiye bu oyunun farkına vardığı için işte meydanları görüyorsunuz. Her gün televizyonlarda, Sayın Başbakanımızın gittiği her alanda yüz binlerce, on binlerce insan bir araya geliyor. Aslında, en son yaptığımız İstanbul mitinginden sonra bu işin mührü de millet tarafından vurulmuştur. Yaklaşık 2 milyona yakın insan, belki de Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük mitingini gerçekleştirmiştir. Milli iradeye sahip çıktığını, geleceğine sahip çıktığını, bütün dünyaya, cümle aleme haykırmıştır. Böylece bu seçimlerde, bütün bu hesapları yapanlar bir kere daha görmüşlerdir ve 30 Mart'ta görecekler ki hangi hesabı yaparsanız yapın, hiçbirisi milletin hesabını bozamaz. Bir de milletin hesabı var, bir de milletin takdiri var, bir de Cenabıallah'ın tayin ettiği bir kader var. Bu millet buna inanmış bir millettir."

-"Hepimiz bu cumhuriyetin kurucu asli unsurlarıyız"-

Daha sonra partisinin Burdur Belediyesi Konferans Salonu'nda düzenlediği toplantıya katılan Kurtulmuş, CHP'lilerin lafa geldiği zaman "Cumhuriyeti biz kurduk" dediklerini ifade etti.

"Cumhuriyeti siz kurmadınız. Sizin dedeleriniz de vardı o işin içinde. Hepimizin dedeleri, hep birlikte cumhuriyeti kurdu. Hepimiz bu cumhuriyetin kurucu asli unsurlarıyız" diyen Kurtulmuş, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Lafa geldiği zaman böyle derler. Ama ne yazık ki büyük şehirlerde bile CHP'li birini bulup belediye başkanı adayı gösteremezler. MHP'nin eski adamlarından birini alır getirirler büyükşehirlerinde bile belediye başkanı gösterirler. Yetmedi sonunda Devlet Bahçeli'yi bile kızdırdılar, yetmedi kendi selamlarını veremezler, MHP'nin bozkurt işaretini ödünç alıp onunla selam verirler. Bugün CHP'ye, 'Siz sandıktan korkuyorsunuz biliyoruz. Sandık yok. Size kıyak geçtik. Buyurun Türkiye'nin anahtarları. Bu anahtarları alın Türkiye'yi yönetin' deseniz, tövbe billah Sayın Kılıçdaroğlu gerisin geriye anahtarları millete teslim eder, kaçar geriye gider."

Kurtulmuş, bir basın mensubunun fotoğraf makinesini alarak üzerinde "Sen Yeter ki Başımızda Ol Başbakanım" yazılı afişi taşıyan bir kadın partilinin fotoğrafını çekti.

Programda AK Parti Burdur belediye başkan adayı Sebahattin Akkaka ve belediye meclisi adayları da tanıtıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kurtulmuş -
Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kurtulmuş - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Gerçekçi: Sn Kurtulmuş siz hiç konuşmayın.Sizde biraz insani duygular ve guru olsa Akp ye gelmeden önce AKP ve Genel Başkanı hakkında ağzından çıkan sözleri söylemezdini.Bunları unutmadık.Siz unuttunuz herhaldeki bugün olduğunuz yerdesiniz.Gururunuz ve insanlığınız olsa idi o kadar hoş olmayan söylemlerde bulunduğunuz tebada olmazdınız.... 2 0 Yanıtla

Advertisement