AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nebati, Şanlıurfa'da Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nebati, Şanlıurfa'da Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Nebati, "Biz Rabia'daki adaletiz, Gazze'deki Müslüman'ın sesiyiz, Hakkari'deki Kürt'ün sesiyiz" dedi.

20.04.2015 19:15

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Nebati, "Biz Rabia'daki adaletiz, Gazze'deki Müslüman'ın sesiyiz, Hakkari'deki Kürt'ün sesiyiz" dedi.

Nebati ile partisinin Şanlıurfa milletvekili adayları, seçim çalışmaları kapsamında Ceylanpınar ve Viranşehir ilçelerini ziyaret etti. İlk olarak Ceylanpınar'da vatandaşlara seslenen Nebati, birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. Nebati, partisinin kentten 12 milletvekili çıkartabilecek güce sahip olduğunu belirterek, vatandaşlardan destek istedi.

Nibati, Viranşehir ilçesinde Cumhuriyet Meydanı'nda halka hitap etti. Kendisinin de Viranşehir doğumlu olduğunu dile getiren Nebati, Türkiye'nin komşu ülkelerinde savaşların yaşandığını hatırlattı.

Nebati, Türkiye'de AK Parti iktidarıyla huzur ortamının oluştuğunu belirterek, şöyle devam etti:

"Biz insana ve seçmen iradesine güveniyoruz. Biz kimseye zorla AK Parti'ye oy versin demiyoruz. Sana hizmet vermek için gelenlere destek olun diyoruz. Bu ülkeyi 100 yıldır kendisine hapsedenlere karşı, İsrail'e karşı, zalimlere karşı ayakta tutmak üzere sizlere hizmet etmeye gelenlere destek verin diyoruz. Biz Rabia'daki adaletiz, Gazze'deki Müslüman'ın sesiyiz, Hakkari'deki Kürt'ün sesiyiz, Bingöl'deki insanların, Mardin'deki Süryanilerin sesiyiz. Yezidilerle beraber kardeşçe yaşadığımız şehirde Yezidilerin de sesiyiz."

Nebati, partisinin vatan ve millet sevdalısı üyelerden oluştuğunu, Türkiye'nin düşmanları üzerine gidebilecek güce sahip olduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nebati, Şanlıurfa'da Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement