Binali Yıldırım MKYK'ya Katıldı! Protokol Kapısını Kullanmadı - Son Dakika
Güncel

Binali Yıldırım MKYK'ya Katıldı! Protokol Kapısını Kullanmadı

Binali Yıldırım, AK Parti Genel Merkezi protokol kapısı yerine normal kapıdan giriş yapınca gazeteciler hazırlıksız yakalandı. Davutoğlu, dün protokol kapısını kullanmıştı.

23.05.2016 13:46  Güncelleme: 14:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dün yapılan AK Parti 2. Olağanüstü Kongresi'nde genel başkanlığa seçilen Binali Yıldırım ilk toplantısına katıldı. MKYK toplantısına katılmak üzere AK Parti genel merkezine gelen Binali Yıldırım gazetecilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

PARTİLİLER KARŞILADI

AK Parti Genel Başkanı Yıldırım, genel başkan olarak ilk kez parti genel merkezine geldi. Yıldırım'ı partililerin kullandığı kapının önünde, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Ali Şahin ve Mustafa Ataş ile AK Parti Genel Sekreteri Abdülhamit Gül, karşıladı.

"SİZİ ISLATMAYA GÖNLÜM RAZI GELMİYOR"

Yağmur altında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Binali Yıldırım, "Islanıyorsunuz, yağmurda sizi ıslatmaya gönlüm razı gelmiyor. Malum dün AK Parti'nin 2. Olağanüstü Büyük Kongresi'ni büyük bir coşku içinde gerçekleştirdik. Büyük bir demokrasi şöleni şeklinde gerçekleşti. Bugün ilk MKYK toplantısını gerçekleştireceğiz. Tanışma olacak, genel bir değerlendirme olacak." diye konuştu.

"SİZLERİ GÖRMEK İÇİN BURADAN GELDİM"

"Alışkanlığınızı değiştirmediniz, aynı kapıdan girdiniz. Bu bir mesaj mı?" sorusu üzerine Binali Yıldırım, "Sizleri görmek için buradan geldim." dedi.

Yıldırım'a dün görevi devreden Ahmet Davutoğlu'nun AK Parti genel merkezine gelişinde protokol kapsını kullandığı öğrenildi.

Protokol kapısından giriş yapmasını bekleyen gazeteciler, Yıldırım normal kapıdan genel merkeze girince hazırlıksız yakalandı.

"TEŞEKKÜR EDERİM HER ŞEY İÇİN"

Binali Yıldırım, "Sesiniz nasıl? Sare Hanım kongrede size özel bir karışım gönderdi?" sorusuna karşılık, "Teşekkür ederim her şey için. Biraz daha iyiyim gördüğünüz gibi. Derdimi anlatabiliyorum." ifadelerini kullandı.

Parti genel merkezine giren Genel Başkan Yıldırım'ı içeride, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Kakınma Bakanı Cevdet Yılmaz, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Anayasa Komisyonu Başkanı Mustafa Şentop, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ile çok sayıda yeni MKYK üyesi ve partililer karşıladı.

Binali Yıldırım MKYK\'ya Katıldı! Protokol Kapısını Kullanmadı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Binali Yıldırım MKYK'ya Katıldı! Protokol Kapısını Kullanmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • bjk72: a davutoğlu kan ağlarken bu adam nasıl böyle gülüyor 7 2 Yanıtla
  • Serhat Turk: Hamd olsun bugun sehit haberi gelmedi 8 0 Yanıtla
  • ALİ KIRAN BAŞKESEN: şimdilik BİNALİ zamanı gelince İNALİ DERLER... DERLER... 7 0 Yanıtla
  • LASTİKCİ ERCAN.: BU ADAMI CİNLER ÇARPMIŞ YAAAAWWWWWWW:))))))) 5 2 Yanıtla
  • hüso: ayıp denen bir şey var bende oyumu ak partiye verdim ama üzülüyorum hele bu resmi görünce KULA KULLUK YAPMAK KOCA İNSANLAR ÇOKMU HOŞUNUZA GİTTİ YAT DİYİNCE YATACAKSINIZ KALK DİYİNCEKALKACAKSINIZ MEVKİ MAKAM İÇİN YAZIKLAR OLSUN HER CANLI ÖLÜMÜ TADACAKTIR BÜYÜKVE HATASIZ YARADANDIR YAZIK HEPİNİZ AKLI BAŞINDA ADAMSINIZ AMA BEBEKTEN FARKSIZSINIZ 5 1 Yanıtla
  • esnaf: artık erzıncanda parıs olur varsa yoksa doğu bu ulkenın trakyası egesı yokmu hıç buralara gelen gıden ılgılenen yok tarafsızlık bu mu şimdi hıç yarınlarına bı plan yapıcak hal kalmadı mıllette onlara göre herşey süper zaman gecıyo olsun boyle ayırım olursa bızlerde sandıkta bakıcaz artık 1 1 Yanıtla
  • dogru: evet şimti binali tayıp istemese inali 0 0 Yanıtla

Advertisement