AK Parti İl Teşkilatı Yemekte Buluştu - Son Dakika
Yerel

AK Parti İl Teşkilatı Yemekte Buluştu

AK Parti İl Teşkilatı Yemekte Buluştu

AK Parti il teşkilatının biraraya geldiği yemekte konuşan İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, "Yarından itibaren ikinci yarıya başlıyoruz" dedi.

12.06.2015 09:34

AK Parti il teşkilatının biraraya geldiği yemekte konuşan İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, "Yarından itibaren ikinci yarıya başlıyoruz" dedi.

Ak Parti il ve ilçe teşkilatlarının biraraya geldiği yemeğe Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Milletvekilleri Mehmet Özhaseki, Yaşar Karayel, Kemal Tekden, Ahmet Doğan, Havva Talay Çalış, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ile ilçe belediye başkanları da katıldı.

Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, "Bugün sizlerle beraber olarak 49 günlük bir seçim sürecinden sonra yaptığınız hizmetlerden dolayı sizleri teşekkür ediyorum. Bu yapılan programlarda emekleri geçen bütün ilçe başkanları, arkadaşlarıma ve yönetimimize teşekkür ediyorum. Hepimiz birer takımız. Bu davanın uğruna hizmet eden arkadaşlarız. Bu dava yeni başlıyor. Yarından itibaren ikinci yarıya başlıyoruz" dedi.

AK Parti Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki ise, "Çok partili mücadele 1946'lı yıllarda başladı. 13 yıldır iktidarda olan AK Parti gibi şimdiye kadar böyle bir hükümet çıktımı? Sakın bizleri başarısız görmeyin. Biz Allah'a kadere iman ettik. Çalışmaya yine devam edeceğiz. İkinci yarı daha yeni başlıyor. Bu seçimlerde karşımızda olmayan kim vardı bir düşünün? Yurtdışında İsrail karşımızda mıydı? Evet. Yurtiçinde herkes karşımızdaydı. Saadet Partisi Büyük Birlik İttifakı bile karşımızdaydı. Paralel yapı karşımızdaydı. Bel altından vurmalarla bu işin sonuna varılmaz. Onlar 'AK Parti gitsin de ne olursa olsun' dediler. Ben bir kere daha buradaki ve bizlerle sabahlara kadar koşan kardeşlerime teşekkür ediyorum. Sakın ola ki bu sonuçlara üzülmeyin. Bunu mağlubiyet olarak görmeyin. Durmak yok yola devam" şeklinde konuştu.

Ak Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Doğan, "Bugün itibariyle aslında 3. ve 4.olan partiler zafer çığlıkları atıyor. AK Parti 13 yılda girdiği 11 seçimi birinci olarak çıkarmıştır. Biz bu ülkedeki en büyük partiyiz ve milletin ümidiyiz. Yenilgi psikolojisine girmeye gerek yok. Birinci parti olduğumuzu ve asla iktidarı bırakmamız gerektiğine inanmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Ak Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel de, "Bizim bu şehirde yapılması gerekip de yapmadığımız bir şey kalmadı. Bu şehrin dertleri tüm arkadaşlarımın dertleri oldu. Yeni seçilen arkadaşlarımız var. İnşallah onların da sizlere çok büyük hizmetleri olacaktır. Kayseri'nin evladı olarak şehrimize ve insanlarıma hizmet etmeye devam edeceğiz. Ülkemize, milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Partimizin yetkili organları MYK'yı topladılar. Gerekli görüşmeleri yapıyorlar. Hedefimiz 2023 dedik. Bu hedeften asla caymadık" diye konuştu.

AK Parti Kayseri Milletvekili Kemal Tekden ise, "Bu sonuca üzülmemek gerekiyor. Ortada kaybedilmiş birşey yok. Sadece ders almamız gereken bir konum. AK Parti bu milletin umudur. O yüzen asla üzüntüye gerek yok. Bugün silkinme zamanı ve yeniden dirilişin vaktidir" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti İl Teşkilatı Yemekte Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement