AK Parti İşi Sıkı Tutuyor - Son Dakika
Güncel

AK Parti İşi Sıkı Tutuyor

AK Parti İşi Sıkı Tutuyor

AK Parti Urfa adayları seçim çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor.

05.10.2015 12:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'da hafta sonu temaslarını sürdüren AK Partili adaylardan A. Eşref Fakıbaba ile Abdurrahman N. Yetkin kent merkezinde, Kasım Gülpınar Siverek'te, Mahmut Kaçar Haliliye'de, İ. Halil Yıldız Suruç'ta, Kemalettin Yılmaztekin Harran ve Akçakale'de, Mehmet Akyürek ise seçim bölgesi Ceylanpınar'da ziyaretler gerçekleştirdi.

FAKIBABA'YA MİTİNG HAVASINDA ZİYARET

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Ahmet Eşref Fakıbaba'yı seçim bürosunda Taksiciler Derneği'ne bağlı şoförler ziyaret etti. Ziyarette esnafla görüşen Fakıbaba, 1 Kasım seçimlerinin önemine değindi. Taksicilerden oluşan 80 kişilik grup ise seçimlerde AK Parti'ye destek vereceklerini kaydetti. Milletvekili adayı Fakıbaba taksicilere hitaben yaptığı açıklamada "Ben içinizden gelen fakir fukaranın sürekli yanında olmaya çalışan biriyim. Öncelikle Belediye Başkanıyken yollarla, parklarla, kaldırımlarla, yeşil alanlarla ilgileniyordum. Şimdi ise Urfa'mızın elektrik sorununu, gençliğin hastalığı olan uyuşturucu ile mücadele, yeni evlenen gençlerimiz için TOKİ projeleri ile ilgileniyoruz" dedi.

GÜLPINAR SİVEREK'TE

AK Parti adaylarından Kasım Gülpınar ise seçim bölgesi olan Siverek'te kırsal mahallelerde temaslar gerçekleştirdi. İlçeye bağlı Aslıca, Üçkuyu, Küçük Çavuşlu mahallelerini ziyaret eden ve vatandaşlardan ilgi gören AK Partili Vekil Gülpınar, buluşmalarında partisinin icraatlarını anlattı.

Ziyaretlerinde Siverek'in her zaman barış ve huzurdan, kardeşlikten ve dostluktan yana olduğuna dikkat çeken Gülpınar, "Şanlıurfa ve ilçelerinin sorunlarını biliyoruz. Mevcut sorunların çözümü için dün olduğu gibi yarında takipçisi olup, çözümü için projelerin hayata geçirilmesini sağlayacağız. Vatandaşlarımızın da sevgisine layık olacağız" dedi.

KAÇAR HALİLİYE KIRSALINDA

Bir diğer aday Mahmut Kaçar da hafta sonu seçim bölgesinde ziyaretlerini sürdürdü. Ziyaretlerinde 1 Kasım seçimlerinden zaferle çıkacaklarını belirten Kaçar'a Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi İsa Kızıldemir eşlik etti.

Kaçar, kendilerine iletilen sorunların çözümü noktasında meclise güçlü girmeleri gerektiğini belirterek "Haliliye İlçemize bağlı kırsal mahallelerimizi ziyaretlerimize devam ediyoruz. Günde yaklaşık 8-9 köyümüzü ziyaret ederek vatandaşlarımızla bir araya gelme ve problemlerini birinci elden dinleme ve ilgili yerlerde problemlerinin takip etme imkanına sahip oluyoruz. Allah'a hamdolsun 4 yıllık milletvekilliği dönemimde başta Haliliye ve Eyyübiye kırsalı olmak üzere Şanlıurfa'daki mahallelerimize yoğun bir şekilde irtibat halinde olduk. Bütün yapmış olduğumuz ziyaretlerde vatandaşlarımız 1 Kasım da hem Şanlıurfa da yeniden AK Parti'nin temsil edilmesi, hem Türkiye de istikrara katkı verecek şekilde önemli bir katkı verme konusunda desteklerini gördük. Bize destek veren mahallelimizden, Partilimizden, akrabalarımıza, dostlarımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

YILDIZ SURUÇ'TA

Seçim bölgesinde ziyaretlerini sürdüren İ. Halil Yıldız ise hafta sonu Suruç'taydı. Seçim çalışmaları kapsamında esnafı ziyaret eden Yıldız, "İki gündür hemen herkesin de gördüğü üzere halkımızın bizlere teveccühü, son derece bizi memnun ediyor. Buda yıllardır hizmetten mahrum bıraktırılmış Suruç halkının bizlerden, AK Parti iktidarından beklentisinin olduğunun göstergesidir. İlçemiz yıllardır hizmetten mahrum bıraktırılarak, Suruç makûs bir kadere terk edilmiştir. Bizler AK kadrolar olarak 1 Kasım'dan sonra ilçemizin öncelikli hizmetlerden başlamak şartıyla gecemizi gündüzümüze katarak haklımıza hizmetkâr olacağız. İlçemizin en büyük sorunlarından biri de elektrik sorunudur. İlçemizin alt yapısının çözülmesi için halkımız 1 Kasım'ı bekliyor" dedi.

YILMAZTEKİN, HARRAN VE AKÇAKALE'DE

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Kemalettin Yılmaztekin, Harran ve Akçakale kırsalında seçim gezilerini sürdürdü. Yılmaztekin, bölgede Uzunyol (Koran), Sugeldi, Şükür Ali, Yukarıyakın mahallelerinde halkın sorunlarını dinledi.

Yılmaztekin, temasları sırasında yaptığı açıklamada "Harran'da bugün müthiş bir teveccüh var. Halkımız bizi bağrına basıyor. Çoğunlukla da dostlarımız, yakınlarımız hakikaten hem partimizi, hem bizi ve özellikle bölgeden bir aday çıkması sebebiyle müthiş bir teveccüh. Bu nokta da cenabı Allah'a hamdediyoruz. Ufak tefek ihtiyaçlarımız var ve onu gidermeye çalışıyoruz. Halkımızla hasbihal ediyoruz. Seçim çalışması kapsamında çalışmalarımıza devam edeceğiz inşallah"

AKYÜREK CEYLANPINAR'DA

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mehmet Akyürek ise seçim çalışmaları kapsamında hafta sonu Ceylanpınar'daydı. Akyürek Ceylanpınar'da ilk olarak AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Mehmet Akyürek'i AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Gültekin, Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Parti teşkilatı ve çok sayıda vatandaş karşıladı.

Burada partilere ve vatandaşlara bir konuşma yapan Akyürek, "Biliyorsunuz seçim startı verildi burada bir aydan kısa bir zamanımız var. 1 Kasım Türkiye'nin geleceğidir. 1 Kasım AK Parti'nin Allah'ın izni ile sizlerin zaferi olacaktır. Çünkü Türkiye'nin durumunu bu dört aydır görüyorsunuz. 4 ay içerisinde dolar nereye çıktı. Askerimiz ölüyor, polisimiz ölüyor, vatandaş ölüyor. Bu duruma Türkiye'nin Allah'ın izni ile 1 Kasım'da çok güzel bir ders verecektir. Herkese diyecek ki; Bakın biz Türkiye Cumhuriyeti'nin bayrağının altında yaşıyoruz. Bu zaferi almamız için birlik beraberlik olması lazım" dedi.

ÖZCAN, AKÇAKALE'DE

Adaylardan Yrd. Doç. Dr. Halil Özcan ise seçim çalışmalarını sürdürürken, Akçakale'de seçim gezisini sürdürdü. Burada çeşitli buluşmalar düzenleyen Özcan, yaptığı değerlendirmesinde "1 Kasım seçimlerinde kendi bölgemiz yine rekor oyla AK Partiyi birinci parti yapacaktır. Gezdiğimiz, gördüğümüz her yörede bizlere ve partimize gösterilen aşırı ilgi, bu görüşümüzü teyit ediyor" dedi.

YETKİN, ESNAFI DİNLEDİ

Bir diğer aday Abdurrahman N. Yetkin de seçim çalışmaları kapsamında gittiği her yörede büyük ilgi görüyor. İl merkezinde 12 Eylül Caddesi ve Sipahi Pazarı ile ŞURKAV çarşısı esnaflarını ziyaret ederek, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Yetkin, daha sonra Konuklu Mahallesine de geçerek oradaki mahalle sakinlerinden de 1 Kasım'da yapılacak olan seçimlerde AK Partiye oy vermelerini istedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel AK Parti İşi Sıkı Tutuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement