AK Parti Marmaris Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Marmaris Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti Marmaris Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti Muğla Milletvekili Yüksel Özden, dünyanın her yerinde Türkiye'nin başarısının konuşulduğunu söyledi.

06.01.2013 13:39

AK Parti Muğla Milletvekili Yüksel Özden, dünyanın her yerinde Türkiye'nin başarısının konuşulduğunu söyledi.

Milletvekili Özden, İçmeler Belediyesi Kültür Salonu'nda yapılan AK Parti Marmaris Danışma Meclisi toplantısında yaptığı konuşmada, Muğla'ya iktidarları döneminde yapılan hizmetleri anlatarak, daha önce bazı insanların aklından bile geçiremediği çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Türkiye'nin büyümesini ve ekonomik istikrarını düzenli olarak sürdüren bir ülke olduğuna dikkati çeken Özden, "Dünyanın neresine giderseniz gidin, herkes Türkiye'den bahsediyor. Türkiye'nin ekonomik ve siyasi alanda elde ettiği başarılar konuşuluyor" diye konuştu.

Son 10 yılda Türkiye'de önemli çalışmalar yapıldığını dile getiren Özden, şunları söyledi:

"İki yıl önce Anayasa değişikliği paketi halkın oyuna sunuldu.

'Darbecilerden hesap soramazlar' dediler. Bugün yürüyemez durumda bile olsalar yargının karşısında hesap veriyorlar. Kendi bildiğini okuyan bu zihniyet, zamanında pijama ile başbakan karşılıyor, masa başında kimin başbakan olacağına karar veriyordu. Şimdi herkes yaptığının yanına kalmayacağını ve cezasını çekeceğini biliyor. Yüzde 50'den fazla oy almış bir başbakanı astılar ve idam sehpasındaki fotoğrafını herkese gösterdiler. Akıllarda hep o fotoğraf kaldı ve

'İstersek seni de darağacına göndeririz' diye mesaj verdiler."

Terör sorununa yönelik de yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Özden, mücadele sürecinin devam ettiğini, terör üzerinden beslenenlerin sabote etmemesi durumunda silahların susacağına inandığını dile getirdi.

-"Muğla'nın kokusunu değiştireceğiz"-

Milletvekili Ali Boğa da 100. yılını kutlamaya hazırlanan Muğla'ya siyasi iradenin büyükşehir olma hediyesi verdiğini söyledi.

Büyükşehire karşı çıkanların "küçük beyinleriyle, küçük işler yapmaya çalıştıklarını" iddia eden Boğa, "40 yıldır Muğla'da iktidarlar. 'Şu eseri biz kazandırdık' desinler. AK Parti olarak Muğla'yı değiştireceğiz. Muğla'nın doğal güzellikleri hariç, nesinden memnunuz- Muğla'nın daha kanalizasyonu bile yok. O zaman önce Muğla'nın kokusunu değiştirmekle işe başlayacağız" diye konuştu.

CHP'lilere seslenen Boğa, "Merkezine ne hizmet götürdün de köyüne ne hizmet götüreceksin-" diye sordu.

AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Kadem Mete de son 3 aydır çok ciddi organizasyonlara ev sahipliği yaptıklarını söyledi. Bu dönemde 1 başbakan yardımcısı, 3 genel başkan yardımcısı ve 3 bakan ağırladıklarını dile getiren Mete, bu ziyaretlerin Marmaris'in çıtasını ve beklentisini yükselttiğini kaydetti.

Bundan rahatsız olan CHP ilçe yönetiminin de grup başkanvekili ve genel başkan yardımcılarını çağırarak toplantı yaptıklarını ifade eden Mete, "CHP'nin de AK Parti'nin de üst düzey yöneticileri ilçemizi ziyaret ederek basının önünde konuşmalar yaptılar. Aralarındaki üslup, ahlak ve anlayış farkını herkes gördü. AK Partililer hizmetlerini anlattı. Soyadı İnce olan ancak söyledikleri yontulmamış olan CHP'li birisi ise bütün AK Partilileri hırsızlıkla suçladı. Bu gayri ahlaki konuşmasını kendisine aynen iade ediyoruz" dedi.

Genel merkezlerinin verdiği ev ödevlerini yaparak seçime hazırlandıklarını anlatan Mete, kim belediye başkanı adayı olursa olsun, arkasında nefer olarak duracaklarını ve seçimi kazanacaklarını dile getirdi.

Muğla ve Marmaris'e en iyi hizmeti kendilerinin getireceğini savunan Mete, bundan dolayı buraları CHP'nin eline bırakmak istemediklerini vurguladı.

AK Parti Muğla Koordinatörü İzmir Milletvekili Aydın Şengül, AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk ve ilçe başkanlarının katıldığı toplantı, basına kapalı olarak devam etti.

Muhabir: Levent Kişi

Yayıncı: Hatice Özdemir - MUĞLA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Marmaris Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement