AK Parti Milletvekili Aday Adayı Emin Özkan Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Emin Özkan Açıklaması

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Emin Özkan Açıklaması

AK Parti İl Başkanlığı’nın 28 Şubat Cuma akşamı AK Parti Milletvekili Aday Adayları onuruna vermiş olduğu yemekten sonra AK Parti Milletvekili Aday Adayı Emin Özkan bir açıklama yaptı.

02.03.2015 11:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İl Başkanlığı'nın 28 Şubat Cuma akşamı AK Parti Milletvekili Aday Adayları onuruna vermiş olduğu yemekten sonra AK Parti Milletvekili Aday Adayı Emin Özkan bir açıklama yaptı.

Emin Özkan yaptığı açıklamada, "AK Parti Aday Adayları olarak Cuma Akşamı Adaylar tanıtım toplantısına ve Pazar günü yapılan teşkilat yoklamasında yoğun katılımları ile bizlere güç katan ve onur veren AK Partimizin çok kıymetli mensuplarına en kalbi teşekkürlerimi sunuyorum. Yine Pazar günü teşkilat oylamasında 540 kişilik bir katılımla bizlerden desteklerini esirgemeyen gönüldaşlarımız en büyük takdiri hak ettiler" dedi.

2023 hedefine giden AK Parti Bartın teşkilatının 2 Milletvekili çıkarmak için ne kadar çok kenetlenmiş olduğunu bizzat gördüğünü belirten Emin Özkan, "Kongre sonrası Av. Hüseyin Manav başkanlığındaki teşkilatımızda birlik ve beraberliğin üst seviyede olduğuna hep birlikte şahitlik etme şansı bulduk. Bu coşku şimdiden 7 Haziranın müjdecisi olarak karşımızda durmaktadır. Şuna kalpten inanıyorum ki 7 Haziranda yapılacak olan seçimler için Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aldığımız %57,5 oyu daha da artıracağımız şimdiden açıkça ortaya çıkmış oldu.14 Şubat günü eşimle birlikte yapmış olduğum Aday Adaylık müracaatından bügüne kadar yapmış olduğum ziyaret ve çalışmalarda başta Bartın merkezdeki hemşehrilerim olmak üzere; Amasra, Kurucaşile, Ulus, Kumluca, Hasankadı, Kozcağız ve Apdipaşalı seçmenlerin çok yoğun ilgi ve alakalarını gördüm. Hepsine teşekkürlerimi sunuyorum. Bartınlılar Ak Partinin hizmetlerinden memnun olduklarını ve hizmetlerin devamı için ellerinden geleni yapacaklarını açıklıkla ifade ettiler.

İnşallah aday olduğumda teşkilat mensuplarımızla birlikte Ak Partimizi en güzel şekilde temsil ederek, birlikte çok büyük başarılara imza atmak, Halkımızın destekleri ile en yüksek oyu alarak büyük projelere imza atmak ve dünya kenti büyük Bartın'ı inşa etmek üzere herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" şeklinde konuştu. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Milletvekili Aday Adayı Emin Özkan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement