AK Parti Milletvekillerinden Şampiyon İlçe Sincik'e Bayram Ziyareti - Son Dakika
Yerel

AK Parti Milletvekillerinden Şampiyon İlçe Sincik'e Bayram Ziyareti

AK Parti Milletvekillerinden Şampiyon İlçe Sincik\'e Bayram Ziyareti

Cumhurbaşkanlığı seçiminde yüzde 95.7 oy ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek veren Adıyaman’ın Sincik ilçesine AK Parti milletvekilleri bayram ziyareti gerçekleştirdi.

07.10.2014 09:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanlığı seçiminde yüzde 95.7 oy ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek veren Adıyaman'ın Sincik ilçesine AK Parti milletvekilleri bayram ziyareti gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanlığı seçimindeki oy oranıyla 'şampiyon ilçe' olan Sincik ilçesine AK Parti Adıyaman Milletvekilleri Mehmet Metiner, Murtaza Yetiş ve İl Başkanı İbrahim Halil Fırat ziyaret ederek partililer ve vatandaşlarla bayramlaştı.

İlçe girişinde Sincik Belediye Başkanı Mehmet Korkut, AK Parti ilçe Başkanı Şevket Öksüz, İl Genel Meclisi üyeleri ve partililer tarafından karşılanan AK Parti heyeti parti binasına geçerek burada toplanan partililerle bayramlaştı. Bayramlaşma töreninde açış konuşmasını yapan ilçe Başkanı Şevket Öksüz, herkesin Kurban Bayramını tebrik ederek, ziyaretlerinden dolayı milletvekillerine teşekkür etti.

Belediye Başkanı Mehmet Korkut ise konuşmasında tüm partililerin bayramını kutlayarak, "Bildiğiniz gibi Dünya değişim ve dönüşüm içerisinde. Ülkemiz üzerinde oynanan çeşitli oyunların bu mübarek bayram gününde hepinizin duasıyla bertaraf olmasını diliyorum. Ülkemiz birçok badire ile karşı karşıyadır. Her ne kader darbe dönemleri sona ermiş olsa da darbeler şekil değiştirerek şuanda yeniden ülkenin gündemindedir" dedi.

AK Parti Adıyaman İl Başkanı İbrahim Halil Fırat ise yaptığı konuşmada, "Sincik bizim iftiharımızdır. Türkiye'nin her yerinde Sincikten bahsediliyor. Sincik halkı hizmetin en iyisine layık, ne kadar hizmet etsek azdır. Biz her zaman sizlerin emrinizdeyiz. Milletvekillerimizle birlikte, teşkilatımızla, belediye başkanımızla birlikte elimizden gelen bütün gayretleri göstereceğiz" dedi.

AK Parti Milletvekili Murtaza Yetiş, Sincik'e geldiklerinde ferahladıklarını belirterek, "Havası temiz insanı da güzel ama hele şu son seçimden sonra anlımız ak, gönlümüz ferah, başımız dik bir şekilde geliyoruz. Bugüne kadar Adıyaman vekiliyiz dediğimizde bizim bide Sincik ilçemiz var diyorduk. Artık Adıyaman vekiliyiz dediğimizde ha şu Sincik'in olduğu Adıyaman mı diyorlar. Aslında Sincik 2011 genel seçimlerinde de yüzde 92 oy oranı ile Türkiye rekoru kırmıştı. Sincik ilçemizin sorunları ile hep birlikte mücadele ettik. İlçemizin başlıca sorunları olan Sincik Kahta yolunu, bu sene biten Sincik Malatya yolunu, yeni açtığımız banka şubemiz, İmam Hatip ortaokulumuz, emniyet binamız, yarım kalan öğrenci pansiyonlarımız ve en sonda bugün burada müjdesini vereceğimiz, Koçali Barajı projesine Sincik'ten 10 bin 400 dönüm alan koçali barajından sulanacak" ifadelerini kullandı.

Sincik ilçesine yapılan hizmetlerin yetmeyeceğini kaydeden AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner ise konuşmasında, "Arkadaşlarım Sincik'e 3 yıl içerisinde yapılan hizmetleri anlatılar ama bunlar yetmez, keşke 10 yıl öncesinden yapılsaydı, 20 yıl öncesinden yapılsaydı. Ama biz 20 yıl öncesinden yapılmayanları 3 yıl içerisinde yapmaya çalışıyoruz. Hatırlayın buraya geldiğimizde bir banka şubemiz olsaydı diyordunuz, bir ilçede bir banka şubesi olmaz mı ya, emriniz olur dedik, sözümüzde durduk mu? Yolumuz yok diyordunuz sözümüzde durduk, modern bir hastane yapıyoruz, inşallah süresinden önce açacağız. Sizden tek bir ricam var Sincik'e hizmet noktasında birlik beraberlik içerisinde olunuz" şeklinde konuştu.

Daha sonra milletvekilleri ve beraberindekiler Sincik Belediyesini ziyaret ederek burada toplanan vatandaşlarla bayramlaştılar. Sincik Arıcılar Derneğini de ziyaret eden AK Parti heyeti daha sonra Sincik ilçe hastanesi inşaatında da incelemelerde bulundular.

Buradan Söğütlübahçe köyüne geçerek köy muhtarı Ramazan Akarslan'ın evinde hazırlanan yemeğinin ardında Çatbahçe Köyünde bulunan Sahra Tekstili ziyaret etikten sonra ilçeden ayrıldılar. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Milletvekillerinden Şampiyon İlçe Sincik'e Bayram Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement