AK Parti'nin Dans Gösterili Kongresi - Son Dakika
Güncel

AK Parti'nin Dans Gösterili Kongresi

AK Parti\'nin Dans Gösterili Kongresi

Adana'da AK Parti Seyhan İlçe Başkanlığı'nın kongresine, 13 kişilik maskeli dans grubu seçim şarkılarıyla gösteri yaptı.

09.11.2014 14:43  Güncelleme: 10:10

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu'nun da katıldığı Ak Parti Seyhan İlçe Başkanlığı 5'inci Olağan Kongresi, Menderes Spor Salonu'nda yapıldı. Mevcut Başkan Abdurrahman Yeşiltaş'ın tek aday olduğu kongrede Anadolu Ateşi Dans Grubu, AK Parti'nin seçim şarkıları eşliğinde dans gösterisi sundu.

Yüzleri maskeli dansçı kız ve erkeklerden oluşan grubun gösterisinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu da eşlik edip, alkışlarla tempo tuttu.

Yaklaşık 2 bin partilinin katıldığı kongrede konuşan Süleyman Soylu, 2002 yılından bu yana AK Parti iktidarının hayal edilemeyenleri gerçekleştirdiğini anlatırken, Cirit Füzesi, Göktürk Uydusu, Alpay Tankı ve insansız hava aracı patentlerinin bunlardan birkaç tanesi olduğunu belirtti. Türkiye'nin Karlofça Antlaşması'nın imzalandığı 300 yıldan bu yana gerileme döneminde olduğunu iddia eden Soylu, bu gerileme döneminin 2002 yılında AK Parti sayesinde sona erdirildiğini savundu.

"AK PARTİ TÜRKİYE'DE ANAYASAYI YAPMA YETKİSİNİ ALACAK"

"Maalesef biz kendi anayasamızı, bu milletin kendi değerleriyle bugüne kadar buluşturamadık" diyen Süleyman Soylu, şöyle konuştu:

"Darbe anayasaları bizi birbirimizden ayırdı. Toplumsal hayatımızı, değerlerimizi, anlayışlarımızı neredeyse bir pranga altına aldı. İlk kez bir siyasi partinin ayağına böyle bir fırsat geliyor. İşte bu kongreyle alacağımız güç ve meşruiyetle 2015 seçimlerine hep beraber adım atacağız ve 2015 seçimlerine AK Parti Türkiye'de 10'uncu seçiminde yeniden birinci parti olacak ve yeniden Türkiye'de anayasayı yapma yetkisini alacak. Bunu Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'ye anlatmamız zor. Çünkü birinci partiliği yaşamamışlar. Sabahtan akşama kadar 9 seçimde mağlup olanlar, akşama kadar 'Acaba hangi hile, hakaret, hangi vesveseyle AK Parti ve değerlerini millet nezdinde itibarsız hale getiririz' diye düşünürler. Ama söylüyorum; Türkiye'nin seçilmiş cumhurbaşkanına, devlet başkanına hakaret edenleri uyarıyorum. Buradaki sevgi sizi yorar farkında değilsiniz."

Soylu, Türkiye'nin tam bağımsızlığa en yakın noktada olduğunu, 'Çözüm Süreci'ni inat ve ısrarla devam ettirmek isterken, bu ülkenin insanını, kardeşini birbirine düşürebilmek için hangi çaba gösteren kesimler bulunduğunu söyledi. Soylu. "Onlar çatlasın patlasın, biz kendi arabamızı da imal edeceğiz, kendi uçağımızı da imal edeceğiz, kendi istihbarat uydumuzu da imal edeceğiz"

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel AK Parti'nin Dans Gösterili Kongresi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement