Ak Parti Osmancık İlçe Başkanı Tatar'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Ak Parti Osmancık İlçe Başkanı Tatar'a Ziyaret

Ak Parti Osmancık İlçe Başkanı Tatar\'a Ziyaret

Çorum Osmancık Eğitim-Bir-Sen ile Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Osmancık Şube Yönetimleri Ak Parti Osmancık İlçe Başkanı Necmettin Tatar'ı ziyaret etti.

19.01.2015 15:57  Güncelleme: 21:42

Çorum Osmancık'ta Eğitim-Bir-Sen Osmancık İlçe Yönetimi ile Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Osmancık Şube Yönetimi Ak Parti Osmancık İlçe Başkanı Necmettin Tatar'ı ziyaret ederek hayırlı olsu dileklerinde bulundular.

Eğitim-Bir-Sen Osmancık İlçe Yönetimi ile Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Osmancık Şube Yönetimi Ak Parti Osmancık İlçe Başkanı Necmettin Tatar'ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Ak Parti Osmancık İlçe Başkanı Necmettin Tatar'ı tebrik etmek için ziyarete geldiklerini ifade eden Eğitim-Bir - Sen Osmancık İlçe Başkanı Mahmut Tökel: " Büyük Türkiye idealine inanan bizler genelde Türkiyemiz yerelde Osmancık için yapılacak olan her türlü çalışmada başkanımıza mutlaka destek olacağız.

Dolayısıyla bizim de eğitim, kültür ve sanat çalışmalarımızda sayın başkandan destek bekliyoruz. Ak Parti Osmancık İlçe Başkanı ve yönetimine başarılar diliyorum." dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ak Parti Osmancık İlçe Başkanı Necmettin Tatar:

"Nazik ziyaretlerinden dolayı Eğitim-Bir-Sen Osmancık İlçe Yönetimi ile Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Osmancık Şube Yönetimi'ne teşekkür ediyorum. İnşaallah hep beraber Osmancık'ın problemlerinin çözümü noktasında ne yapmamız gerekiyorsa el birliği ile çalışmalarımızı yürüteceğiz. Sizler arkadaşlarınızla birlikte Osmancık'ta çok güzel çalışmalara imza atıyorsunuz. Ben de çalışmalarınıza katılacağım." dedi.

HABER:Mustafa ULUSOY


Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Ak Parti Osmancık İlçe Başkanı Tatar'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement