AK Parti Seçim İşleri Başkanlığı Denizli Bölge Toplantısı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Seçim İşleri Başkanlığı Denizli Bölge Toplantısı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şentop: "Türkiye'deki siyasi ve ekonomik istikrarda alınan mesafeyi, daha ileriye taşımamız gerekiyor.

04.01.2015 16:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, Türkiye'de siyasi ve ekonomik istikrarda 12 yılda alınan mesafeyi daha ileriye taşınması için haziran ayında yapılacak seçimlerin önem taşıdığını söyledi.

Şentop, AK Parti Denizli İl Başkanlığı'nca düzenlenen Seçim İşleri Bölge Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, Türkiye genelinde düzenledikleri seçim işleri toplantılarına 22 bin 276 ilçeden ve bin 175 kişinin katıldığını kaydetti.

AK Parti olarak seçimleri hem kendilerini test etme hem de millet iradesinin ortaya çıkma vesilesi olarak gördüklerini ifade eden Şentop, "Bizim amacımız milletimizin iradesini devlete taşımak ve bu iradeyi temsil edebilmektir. Bu bakımdan teşkilatımızın tüm kademesindeki kardeşlerimizle milletimizle iç içe çalışıyoruz" dedi.

Şentop, AK Parti'nin Türk siyasetine yeni bir bakış açısı getirdiğini de dile getirerek, şunları kaydetti:

"Diğer siyasi partileri görüyoruz. Milletin karşısına çıkıp laf hokkabazlığı yapıyorlar. AK Parti öyle değil, kurulduğu günden bu yana ne söylüyorsa, hepsini adım adım gerçekleştiriyor.

Türkiye'deki siyasi ve ekonomik istikrarda alınan mesafeyi daha ileriye taşımamız gerekiyor. 2015 Haziran ayında  yapılacak seçimler, bunun için önemli. Türkiye'nin yükselişini engellemek için içeriden ve dışarıdan birçok yer harekete geçti. Buna rağmen AK Parti'nin oyu kurulduğundan bugüne kadar artarak devam ediyor. Biz sadece Türkiye'nin sorumluluğunu değil, bütün mazlum milletlerin sorumluluğunu taşıyarak adımlarımızı atıyoruz. Türkiye çok büyük bir tarihi değişim geçiriyor."

Toplantıya, AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Mustafa Ataş, AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, AK Parti Denizli milletvekilleri Mehmet Yüksel, Nurcan Dalbudak, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli'nin yanı sıra Aydın, Muğla, Uşak ve Afyonkarahisar il ve ilçe seçim işleri başkanları katıldı. - Denizli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Seçim İşleri Başkanlığı Denizli Bölge Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement