AK Parti Teşkilatı İftar Yemeğinde Buluştu - Son Dakika
Yerel

AK Parti Teşkilatı İftar Yemeğinde Buluştu

AK Parti Teşkilatı İftar Yemeğinde Buluştu

AK Parti Gaziantep İl ve İlçe Teşkilatı yöneticileri ve üyeleri, iftar yemeğinde bir araya geldi.

26.07.2014 12:34

AK Parti Gaziantep İl ve İlçe Teşkilatı yöneticileri ve üyeleri, iftar yemeğinde bir araya geldi.

AK Parti Şahinbey İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğinde yaklaşan cumhurbaşkanlığı seçimleri konuşuldu. Teşkilat üyelerinden, cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi daha fazla çalışmaları konusunda destek istendi.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde büyük başarı elde edeceklerine inandığını ifade eden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, şunları söyledi:

"12 yıldan beri önemli dönüm noktaları geçirdik. Şimdi yine bir dönüm noktasındayız. Hep beraber millet olarak şuna karar vereceğiz. Eski Türkiye devam mı edecek, yeni ve güçlü bir Türkiye'mi olacağız? Vesayet devam mı edecek, değişimin arkasında mı duracağız? Biz özgüvenimizle, cesaretimizle büyük milletin torunları olduğu, üç kıtaya hükmeden ataların torunları olduğumuzu ve büyük millete yakışır bir şekilde bu yolculuğa devam etmek istiyorsak 10 Ağustos'ta milletin adamını, cumhurun başını, milletin başını İnşallah Çankaya'ya oturtacağız. 10 Ağustos'ta Gaziantep özelinde yüzde 65'in üzerinde, Türkiye genelinde yüzde 55'in üzerinde sandıkları patlatacağız."

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer ise şu açıklamada bulundu:

"Şehrimizin en önemli yerlerinde inşallah cumhurbaşkanı adayımızın sloganlarını ve resimlerini görmeye başlayacaksınız. Bize de düşen mahalle mahalle, sokak sokak, ev ev dolaşarak insanların elini sıkmak, onlara Sayın Başbakanımızın bu zamana kadar bu ülke için neler yaptığını anlatmak düşüyor. Bu zamana kadar bunu çok güzel yaptık. Ana kadememizde, kadın kollarımızda, gençlik kollarımızda bunu fevkalade güzel yaptık. İnşallah bu seçimde de yine bu görevlerimizi en iyi şekilde yapmak suretiyle Allah'ın izniyle 10 Ağustos akşamı zaferi, her seçimde olduğu gibi aile içerisinde sizlerle beraber yaşayacağız."

AK Parti'nin başarı çıtasını her geçen gün biraz daha yukarı taşıdığına işaret eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, şu ifadeleri kullandı:

"AK Parti kurulduğu günden beri gerek parti içerisinde gerekse tüm Türkiye'de birlik beraberlik içerisinde ilklerin partisi olarak, ilkleri yapan bir parti olarak yoluna devam ediyor. Girdiği bütün seçimleri başarıyla, birincilikle bitirerek yoluna devam ediyor. Burada en büyük katkı Başbakanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ındır. İnşallah 10 Ağustos'ta yapılacak seçimde yine bütün gücümüzle çalışarak ve sandığımıza sahip çıkarak kendisini hem Türkiye'nin Cumhurbaşkanlığı'na hem de dünya liderliğine inşallah seçmiş olacağız. Rabbim şimdiden hayırlı eylesin. Biz buna yürekten inanıyoruz."

AK Pati Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hakan Kurt, "Biz daha önce 3 genel seçim, 3 yerel seçim, 2 de referandum yaşadık. Halkımızın teveccühü ile sandıkları patlattık. İnşallah 10 Ağustos'ta da sizlerin desteği ve duası ile sandıkları patlatacağız" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Teşkilatı İftar Yemeğinde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement