AK Parti Teşkilatı Kan Bağışladı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Teşkilatı Kan Bağışladı

AK Parti Teşkilatı Kan Bağışladı

AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanlığı tarafından kan bağışı kampanyası düzenlendi.

08.09.2014 19:29

AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanlığı tarafından kan bağışı kampanyası düzenlendi.

AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanlığı'nda gerçekleştirilen kan bağışı kampanyasına AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer ile Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu da destek verdi.

Kan bağışı kampanyasına katılan ancak geçen hafta geçirdiği ameliyat nedeniyle kan veremeyen Başkan Rıdvan Fadıloğlu, önemli bir sağlık sorununun olmadığını söyledi. Geçtiğimiz hafta sonu midesinden ameliyat olduğunu belirten Fadıloğlu, kullandığı ilaç nedeniyle kan bağışında bulunamadığını aktardı.

Kan bağışının önemine dikkat çeken AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer, daha önce başından geçen bir olayla ilgili şunları söyledi:

"1988 yılında yine il başkanıydım. Teşkilatımla kan verme kampanyası organize etmiştim. Bütün teşkilatımı topladım kan merkezinde kan verdik. Kan vermek sünnettir. Kan vermek hayattır. Kan vermek insanlığa bir hizmettir. Hastalara bir yardımdır. Çok büyük bir hayırdır. Biz de bunları bilerek o zaman da böyle bir kampanya tertip etmiştik. Ertesi gün gazetelere baktığımda bizim partimizin kan kaybettiğini başlık olarak atmışlardı. Şimdi o hadise aklıma geldi. Yarın bazı gazeteler 'AK Parti Gaziantep'te kan kaybetti ' diyebilirler. Halbuki biz kan kaybetmiyoruz, bilakis kan bağışında bulunarak daha sağlıklı bir hale geliyoruz."

Kan bağışının özellikle İslam coğrafyası açısından önemine değinen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, şöyle konuştu:

"Bu gün İslam coğrafyasında olan savaşlar, özellikle Türkiye'ye gelen vatandaşların ameliyatlardaki doğan kan ihtiyaçlarını gidermek adına böyle bir kampanyaya destek verdikleri için ben başkanımın şahsında tüm ekip arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bu tür sosyal faaliyetlerde hep birlikte olacağız."

Düzenlenen organizasyona ilişkin bilgi veren AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Halil Uğur ise şu açıklamada bulundu:

"AK Parti teşkilatı olarak sürekli bu şekilde etkinlikler, özellikle Kızılay'ın yapmış olduğu kan bağışı kampanyalarına destek veriyoruz. Bu gün de teşkilat olarak kendimiz yapalım dedik. Çok geniş kapsamlı tutmadık. Sadece teşkilatımızdaki temsilci muhtar ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlar içerisinde yaptık. Hedeflediğimiz sayı 100 civarındaydı. Hedeflediğimiz sayıya da ulaştık." - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Teşkilatı Kan Bağışladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement