AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Adnan Günnar'dan Çarşıbaşı İlçesine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Adnan Günnar'dan Çarşıbaşı İlçesine Ziyaret

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Adnan Günnar\'dan Çarşıbaşı İlçesine Ziyaret

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Dr. Adnan Günnar, seçim çalışmalarını AK Parti Çarşıbaşı İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ederek sürdürdü.

12.04.2015 12:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Dr. Adnan Günnar, seçim çalışmalarını AK Parti Çarşıbaşı İlçe Teşkilatı'nı ziyaret ederek sürdürdü.

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Adnan Günnar, seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Çarşıbaşı İlçe Başkanlığını ziyaret etti. İlçe Başkanı Zekeriya Karaçengel ve çok sayıda partili tarafından karşılanan Günnar ilçe yönetim kurulu toplantısına katıldı. Burada bir konuşma yapan Günnar, "Öncelikli hedefimiz partimizin çok yüksek oy oranı ile birlikte 2023'lerin garantisini şimdiden alabilmesidir. Dolayısı ile bu seçim bu manada büyük önem arz ediyor. Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'nun da ilk defa katılacağı seçimdir. Bu seçimde oy oranımızın üzerine çıkmamız gerekiyor. Teşkilatlar olarak önceliğimiz oy oranımızı yükseltmektir. Sizlerin sayesinde bugünlere sırtımızda kamburumuz olmadan geldik. Sizlerin desteği ile beraber görevimizi layıkıyla da yaptık ve yüzde 71'i yakalamış bir teşkilatız. Şimdi de yüzde 71'i aşağı düşmememiz lazım. Onun için bire bir oy toplayacağız. Belediye başkanlarımız, meclis üyelerimiz bizim lokomotifiz. Yani vagonları çeken ana lokomotif. Belediye başkanlarımız bizi sürükleyecek itici güç olacaklar. Biz seçimi teşkilat olarak alacağız. Biz siyaseti Allah'ın rızasını kazanmak için yaptık ve bu şekilde de yapmayı nasip eylesin. AK Parti bu seçimlerde daha da güçlenecek, gücümüze güç katacağız. Ülkemizin birliği, beraberliği, dirliği için tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet aşkla da yolumuza yine devam edeceğiz. ve el ele olacağız, omuz omuza olacağız. Her zamanki gibi daha çok çalışacağız" dedi.

Günnar, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ben Adnan Günnar olarak milletvekili olursam, şunu kesinlikle biliyorum ki ben tek başına bir milletvekilliği ve mebusluk yapamam. İstemem de yapamam da. Adaylığımız açıklandığı günden bugüne telefonlarımız durmuyor. Teşkilatlarımızda büyük bir teveccüh istek ve çalışma azmi görüyorum. Vatandaşlarımızda arıyor. Tüm üyelerimiz telefonlarla tebriklerini dile getiriyorlar. Yükümüzün çok ağır olduğunun bilincindeyim. Bu yükümüzün ağırlığını teşkilatlarımla birlikte kaldıracağımıza inandığım için de ben milletvekili adayı oldum. Sizlerin ve milletimizin desteği ile birlikte yürüyeceğiz. Çarşıbaşı teşkilatı benim her zaman yüzümü AK etti. Siz her zaman olduğu gibi önde oldunuz. Kefenli olarak cumhurbaşkanımızı karşılamanız bir sembol oldu. Yine Çarşıbaşı öne çıktı. 6 milletvekili adayımızın 6'sı da teşkilattan çıktı. 5'i demiyorum. Nihat Tosun'u ben çocukluğumdan beri tanırım, çok kıymetli birisidir. Onu da teşkilatın içine koyuyorum. Türkiye'de sağlıkta dönüşümün mimarlarındandır. Nihat Tosun'da teşkilatçı ve bürokratik kimliği ile AK Parti'ye çok faydalı işler yaptı. 6'tane adayın 6'sı da teşkilattan geliyor. Trabzon'da teşkilat ağırlıklı bir seçim yapacağız. Allah inşallah bizleri utandırmaz. Önce vatandaşlarımıza hemşerilerimize hizmet edeceğiz. Cenabı Allah yüzümüzü AK eylesin" diye konuştu. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Adnan Günnar'dan Çarşıbaşı İlçesine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement