AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer Açıklaması

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer Açıklaması

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Akdağmadeni ilçesinde, sendika ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

14.03.2014 16:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Akdağmadeni ilçesinde, sendika ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

Akdağmadeni ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulunan AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, AK Parti iktidarının yaptığı hizmetler hakkında bilgi verdi. AK Parti'nin hizmet siyaseti yaptığını AK Parti ile Türkiye'nin geliştiğini, Türkiye ile birlikte Yozgat'ın ve Akdağmadeni'nin geliştiğini söyledi.

AK Parti olarak Türkiye'nin daha güçlü olması için çalışmalara aralıksız devam ettiklerini vurgulayan Milletvekili Başer, " Hızla gelişip büyüyen ülkemizde hedefimiz 2023 yılında dünyanın ekonomi sıralamasında ilk beşe girmektir. Milletvekili olarak Yozgatlının hizmetkarı olarak buradayız. Ülkemizin dört bir yanında ve Yozgat'ımızda yapılan ve yapımı devam eden yatırımlarla şehirlerimiz daha modern bir görünüme kavuşacak. Hızlı tren, havaalanı, bölge hastanemizin tamamlanmasıyla Yozgat marka şehir olma yolunda önemli bir kazanım elde edecektir" dedi.

Geçmiş yıllarda Akdağmadeni ilçesini Yozgat'a bağlayan E-88 karayolunun tek ve iki aracın yanana geçmesinin dahi zor olduğu bir yol olduğunu ifade eden Milletvekili Başer, "Bu yolda yüzlerce kaza yaşanmış, onlarca vatandaşımız canını kaybetmiş ve sakat kalmıştır. AK Parti bu yolu bölünmüş yol olarak yaptı. Şuanda da bölünmüş yolun standardını yükseltip sıcak asfalt ile kaplıyor" diye konuştu.

Milletvekili Başer'e ziyaretlerinde Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan'da eşlik etti. Milletvekili Başer daha sonra Akdağmadeni belediyesini ziyaret etti. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement