AK Parti Yunak Belediye Başkan Adayı Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

AK Parti Yunak Belediye Başkan Adayı Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

AK Parti Yunak Belediye Başkan Adayı Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

AK Parti, Konya'nın Yunak ilçesinde seçim çalışmalarına devam ediyor.

26.02.2014 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti, Konya'nın Yunak ilçesinde seçim çalışmalarına devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, 22. Dönem Ak Parti Konya Milletvekili Ahmet Işık, İl Başkan Yardımcısı Mustafa Varol, Yunak Belediye Başkanı Yusuf Bayat, AK Parti Yunak Belediye Başkan Adayı Abdullah Emre Demirhan, parti mensupları ve vatandaşlarla birlikte Yunak Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı yapıldı.

Açılışta konuşan Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, "Bugün yaşanan sorunlar Türkiye'yi karıştırmak isteyen, dışarıda ve içeride yine harekete geçen grupların işgüzarlığı. Gezi eylemleri diye bir şey çıkardılar, ağacı bahane ettiler, yıkmadık bina, devirmedik araba, yakmadık polis arabası bırakmadılar. Ülkenin huzurunu kaçırmak için her şeyi yaptılar. Şimdi yine kandırılmış bir grupla hükümetin üzerine geliniyor. Biz bu oyunlara gelmeyiz. İnşallah hep beraber 30 Mart'ta daha güçlü bir oy oranıyla Recep Tayyip Erdoğan'ın, AK Parti'nin arkasında olduğumuzu göstereceğiz. Büyük bir oyundan geçiyoruz. Bu oyunu hep beraber yıkacağız" dedi.

Ak Parti Yunak Belediye Başkan Adayı Abdullah Emre Demirhan ise, "30 Mart yaklaşıyor. Şimdi hepimiz, beldelerimiz, Yunak'ımız, köylerimiz yani yeni adıyla bütün mahallelerimiz olarak birlikte Büyükşehir Belediye Yasası ile çalışmaya başlayacağız. Yapmamız gereken birlik olmak, sayın Başbakanımızın arkasında yürümek. Recep Tayyip Erdoğan ismini Türkiye'de tekrar lider olmasını sağlamak için sandıklarda inşallah AK Parti oylarımızı patlatacağız" diye konuştu.

Konuşmaların ardından dualar eşliğinde Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı yapıldı. Merkezde vatandaşlarla bir araya gelen heyet seçim sürecinde destek istedi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Yunak Belediye Başkan Adayı Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement