AK Parti Zonguldak Mitingi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Zonguldak Mitingi

AK Parti Zonguldak Mitingi’nde konuşan AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, “30 Mart bir milat olacak.

26.03.2014 16:37

AK Parti Zonguldak Mitingi'nde konuşan AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, "30 Mart bir milat olacak. Zonguldak'ta bir değişim olacak" diye konuştu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Zonguldak mitingi öncesinde AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, Madenci Anıtı'nı dolduran kalabalığa hitap etti. 30 Mart 2014 seçimleri ile ilgili açıklamalarda bulunan Uçar, şöyle konuştu:

"30 Mart yerel seçimleri öncesinde meydanlara çıktılar. Beş yılda Zonguldak'ı çöplük haline getirdiler. Sonra da halkın karşısına çıkıp görev istiyorlar. Kendi başlarına seçim alamayacakları için bir takım kirli ittifaklarla, geçmişte karşı karşıya olan gruplarımızı da kandırarak burada seçim alacaklarını zannediyorlar. 30 Mart bir milat olacak. Zonguldak'ta bir değişim olacak. AK Partili kadrolarla AK hizmetleri yapacağız. Ülkemizde ve bölgemizde birtakım kirli komplolarla çalışan bir takım gruplara sizler hesap soracaksınız. Bizler ülkemizin istikrarı için alanlara çıktık. Görev istiyoruz. Bu süreç içerisinde Zonguldak'ı bu hale getirenlere hep birlikte hesap soracağız. Bu şehrin kaderini değiştirecek güçlü kararlı liderle ihtiyaç var. Başkanın emrinde belediye başkanlığı yapanla bu şehirde ancak uşaklık yaparlar. Bu şehir madencilerimizin emekçilerimizin kanlarıyla yoğrulmuş bir şehirde yaşıyoruz. Özellikle merkezde beş yıllık süreç içinde yerel yönetimlerin basiretsiz çalışmalarından dolayı vatandaşlarımız sıkıntılar yaşıyor. TOKİ, tapu, yollar, kanalizasyon, derelerimiz ne derseniz deyin. Biz güçlü bir liderle hemen bitişimizdeki Kozlu'yu adam gibi adam eden Kozlu'yu şaha kaldıran cesur bir kardeşimizle yola çıktık. Zonguldak, Türkiye'nin on ilinden birisi olacak. AK Partili kadrolar kendini hizmete adamış 17 Aralık'tan günümüze kadar önümüzü kesmek isteyen bir takım güçlere karşı dimdik durmuş bu süreç içinde ülkemizin kalkınması için mücadele etmiş ama 30 Mart seçimlerinde bir takım kirli komplolarla önümüze çıkıyorlar. Ülkeyi oyalayıp duruyorlar. Ama siz bunlara dur diyeceksiniz. Ülkemize hizmet etmek isteyenlere sahip çıkacaksınız. Ülkemiz 2023 yılında ilk on ülkeden birisi olacak. Artık acemi siyasetçilerle işimiz yok. Onlar dinlensin. Artık Ereğli, Gökçebey ve merkezde son kullanma tarihi bitmiş arkadaşlarımız lütfen istirahat etsin. Genç dinamik heyecanlı kardeşlerimizle yola çıktık. Bu dava sadece bizim değil ülkesini seven herkesin sorunudur" diye konuştu.

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Ali Bektaş ise "Yüce yaradan her belediye başkanına sizler tarafından böyle taçlanmayı nasip eylesin. Belediyecilik ciddi bir iştir. Öyle çoluk çocuğun işi değildir. Zonguldak'a dışarıdan misafir geldiği zaman gurur duyacağımız bir şehrimiz yok. 30 Mart'ta Zonguldak'ın tarihi bir gün geçireceğini hep birlikte göstereceğiz. Laf olsun diye belediye başkanı olunmaz. Başbakanımız 'Zonguldak'ı adam et gereğini yapacağız' dedi. Biz de bütün projelerimizi açıkladık. Bizim karşımıza projelerimizi yapamayacağımızı söylediler" dedi, - ZONGULDAK

AK Parti Zonguldak Mitingi
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Zonguldak Mitingi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement