Ak Partili Kadınlar İlçelerde Seçim Çalışmalarını Yürütüyor - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Kadınlar İlçelerde Seçim Çalışmalarını Yürütüyor

Ak Partili Kadınlar İlçelerde Seçim Çalışmalarını Yürütüyor

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayla Pektaş ve yönetim kurulu üyeleri ilçelerde Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmalarını yürütüyor.

01.08.2014 08:54

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayla Pektaş ve yönetim kurulu üyeleri ilçelerde Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmalarını yürütüyor.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayla Pektaş ve beraberindekiler Sincik, Kahta ve Samsat ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek, ilçelerde kadınlarla bir araya geldiler. İlçedeki kadınlar tarafından yoğun bir ilgiyle karşılaşan AK Parti Kolları Başkanı Ayla Pektaş ve yönetim kurulu üyeleri, Cumhurbaşkanlığı seçiminde, kadınlardan oy isteyerek, daha fazla çalışılması gerektiğini ifade ettiler.

İlk olarak Sincik ilçesini ziyaret eden AK Parti Kadın Teşkilatını, AK Parti İlçe Başkanı Şevket Öksüz ve partili kadınlar karşıladı. Seçim irtibat bürosuna geçerek bir süre görüştüler. Pektaş ve beraberindekiler Sincik ilçesinde, Sincik Demokrasi Platformu adı altında açılan Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek bürosunu da ziyaret ederek platform üyeleriyle Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları ile ilgili bir süre görüştü.

Pektaş, burada yaptığı konuşmada, "Cumhurbaşkanlığı seçim süreci ile ilgili Sincik ilçemizde olmaktan, Sincikli vatandaşlarımızla bir araya gelmekten çok mutluyuz. Biliyoruz ki bu süreç çok önemli bir süreç, ilk defa halkın seçtiği bir Cumhurbaşkanı, Cumhurbaşkanı makamına oturacak. Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın dediği gibi, bu günler artık eski Türkiye'nin silindiği, yeni Türkiye'nin temelinin atıldığı günler. Biz AK Parti kadın kolları olarak gurur duyuyoruz. Çocuklarımıza daha iyi bir gelecek ve daha iyi bir Türkiye bırakabilmenin çabası ve gayreti içerisindeyiz. Sincik halkımızın her seçimde partimize gösterdiği teveccüh ve verdiği destek içinde binlerce kez teşekkür ediyoruz Cumhurbaşkanlığında da aynen bizim Ak yüzümüz olacağına da eminiz" dedi.

Pektaş, ve beraberindekiler daha sonra Sincik'te ki beş tekstilden biri olan Sincik Tekstil'i ziyaret ederek çalışan kadınlarla sohbet etti.

Pektaş, Sincik'te böyle bir yatırımın olması ve özellikle kadınların istihdam edilmesinin sevindirici olduğunu aktardı.

Ayla Pektaş daha sonra Kahta ilçesine geçerek burada partinin kadın kolları teşkilatıyla bir araya geldi.

Ayla Pektaş, AK Parti Kahta Kadın kolları Başkanı Remziye Kızılay ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kahta Belediye Başkanı. Abdurrahman Toprak'ı makamında ziyaret ettiler.

Pektaş ve beraberindekiler daha sonra Samsat ilçesine gitti. Burada partili kadınlarla bir araya gelen partili kadınlar, seçimlerin önemi hakkında Samsatlı kadınlara bilgi verdiler. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Kadınlar İlçelerde Seçim Çalışmalarını Yürütüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement