Ak Partili Milletvekilli Çakar Bulanık'ta - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Milletvekilli Çakar Bulanık'ta

Ak Partili Milletvekilli Çakar Bulanık\'ta

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Muş Milletvekili Muzaffer Çakar, seçim çalışmalarına katılmak üzere Bulanık ilçesine geldi.

08.03.2014 17:45

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Muş Milletvekili Muzaffer Çakar, seçim çalışmalarına katılmak üzere Bulanık ilçesine geldi.

İlçe girişinde AK Parti İlçe Başkanı Abdülmecit Cantepe, Bulanık Belediye Başkan Adayı Resul Bulut ve partililer tarafından karşılanan milletvekili çakar, daha sonra seçim merkezine geçtiler. AK Parti İlçe Başkanı Abdülmecit Cantepe'nın yaptığı konuşmanın ardından kürsüye çıkan Belediye Başkan Adayı Resul Bulut, bu davanın milletin devası olduğunu belirterek, en kısa zaman içerisinde Bulanık için yapacakları projeleri kamuoyu ile paylaştıklarını ifade etti.

Daha sonra konuşan AK Parti Muş Milletvekili Muzaffer Çakar, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) tatile girdiğini vurgulayarak, AK Parti'nin çalışmalarını anlattı. AK Parti'ye saldırıların devam ettiğini belirten Çakar, "AK Parti'ye yapılan saldırıları sizlerin desteği ile bertaraf edeceğiz. 30 Mart'ta demokrasi dersi vereceğiz. Herkes şunu bilsin ki Türkiye'de barışın, ekonominin, hukukun en büyük güvencesi Başbakan Erdoğan'dır. Herhangi bir şehre şehit cenazesinin gelmemesi, Başbakan Erdoğan sayesindedir. Yıllardan beri kanayan yarayı, tedavi etmek için yapılan mücadeleler, Gezi Parkı'ndan, 17 Aralık'a kadar atılan adımlarla baltalanmak istendi. Hükümeti ve Başbakanı yıpratmaya çalışıyorlar. Her şeye rağmen kardeşlik tesis edilecek. Bundan sonra bu ülkede çatışma olmayacak. Bunun için destek vermemiz gerekiyor" dedi. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Milletvekilli Çakar Bulanık'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement